Mathieu Flaminit és Andrij Sevcsenkót akarja az AC Milan

Vágólapra másolva!
2008.03.11. 13:26
Az AC Milan múlt héten búcsúzott az európai kupaküzdelmektől, és a bajnokságban is már csak a 4. hely megszerzésére van reális esélye Carlo Ancelotti együttesének. Ezek után nem csoda, hogy immár a nyári erősítési tervekről beszélnek Milánóban.
Berlusconi (balra) idén már biztosan nem foghatja meg a kétfülű kupát
Berlusconi (balra) idén már biztosan nem foghatja meg a kétfülű kupát
Berlusconi (balra) idén már biztosan nem foghatja meg a kétfülű kupát
Berlusconi (balra) idén már biztosan nem foghatja meg a kétfülű kupát
Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnök, a milánói gárda első embere az Antenna 3-nak adott interjúban cáfolta, hogy csapata első számú célpontja a Barcelona klasszisa, Ronaldinho lenne. „A csapatnak nem olyan karakterű játékosra van szüksége, mint ő”- mondta.

Ez azért meglepő fordulat azt követően, hogy a nyáron már folytak egyeztetések a brazil futballista bátyja (aki egyben az ügynöke is) és a lombardiai klub között.

Berlusconi már újabb álmokat szövöget, és nem kisebb játékosra, mint a 24 éves védekező középpályására Mathieu Flaminire vágyik, a Sunday Mirror információi szerint. A hír pikantériája, hogy Flamini azt az angol Arsenalt erősíti, amely együttes a Bajnokok Ligájából kiverte a sorozat olasz címvédőjét.

Flamini leigazolása viszont aligha sikerülhet a piros-feketéknek. A francia futballistának ugyan a nyáron lejár a szerződése Londonban, de kijelentette, hogy jól érzi magát Arsene Wenger együttesében, és esze ágában sincs máshová szerződni.

„Nagyon boldog vagyok, hogy az Arsenalban játszhatok, én és társaim jelentjük a klub új generációját. Történelmet akarunk írni, ezért jövőre is ebben a csapatban szeretnék futballozni – nyilatkozta a játékos.

A Milan elnöke a vele készült interjúban egyébként nem említette meg Falmini nevét, csak annyit mondott, hogy a védő- és a támadósorba egyaránt szükség van erősítésre, és erre anyagilag is készek jelentős áldozatokat hozni.

A csatárjelöltjét viszont meg is nevezte Berlusconi. „Sztárjátékosokat keresünk, olyat, mint amilyen Andrij Sevcsenko, aki még mindig megfelelő fizikai állapotban van, ezért nagy segítségünkre lehetne” – nyilatkozta az elnök, aki egyébként személyes jó barátja a csatárnak. Így nem lenne meglepetés, ha a Chelsea-ben mellőzött ukrán nyáron visszaköltözne Olaszországba.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik