Ronaldo hamarabb érkezett meg a dubai edzőtáborba a keretnél

Vágólapra másolva!
2008.01.02. 21:24
Ronaldo, a kétszeres aranylabdás brazil csatárcsillag ma este hat óra körül megérkezett repülőgépével az Arab Emirátusokba, az együttes dubai edzőtáborába honfitársaival, Kakával, Digaóval, Serginhóval, Didával és Cafúval. Egyedül a szupertehetség Pato nem szállt fel a brazil gépre, akire még számos eltintéznivaló vár a dél-amerikai országban, mielőtt hivatalosan is az Internacional Porto Alegrétől az AC Milanhoz kerül.
Ronaldo megérkezett
Ronaldo megérkezett
Ronaldo megérkezett
Ronaldo megérkezett

Ronaldo tartotta a szavát, és elutazott Brazíliából az Egyesült Arab Emirátusokba, ahol a BL-győztes együttes január 2-9. között egyhetes téli edzőtáborozását tartja.

Pedig a brazil napilap O' Globo tegnap gondoskodott arról, hogy folytatódjon a "Ronaldo és a homok titkai" című szappanopera, világgá kürtölve, hogy a brazil klasszis a neves riói egylet, a Flamengo mezében ünnepelte az Újév beköszöntét.

Bár a Flamengo tényleg szívesen soraiban tudná a sztárt, a klubvezetők egyértelművé tették, nincs pénzük a kétszeres aranylabdás kivásárlására, így csak abban az esetben lépnének, ha Ronaldo megszakítaná kontraktusát a piros-feketékkel.

A Milannak viszont – hivatalosan – esze ágában sincs továbbadni a futballistán, s továbbra is rendületlenül hisznek abban, hogy meghatározó játékos lehet a csillag a tavaszi idényben.

Egy biztos, a legújabb fejlemények elcsendesíthetik a Ronaldo személye körüli átigazolási pletykákat.

Pato viszont nem tudott elutazni az edzőtáborba, hiszen számos hivatali teendője van még Brazíliában addig, amíg elkezdheti milánói pályafutását.

Silvio Berlusconi klubjánál azonban bizakodóak, a hírek szerint január 13-án, a Napoli ellen már mindenképpen bemutatkozhat.

Carlo Ancelotti naponta két edzést fog vezényelni tanítványainak az arab országban, majd következhet az Egyesül Arab Emirátusok válogatottjának reprezentánsai elleni barátságos felkészülési mérkőzés nyolcadikán.

Tavaly Máltán volt az AC Milan bázisa a téli szünetben, s az ottani felkészülésnek óriási szerepe volt abban, hogy a rossonerik remek tavaszt élhettek meg, s a BL-ben pédául a címig meneteltek.

A milánói edzőgárda úgy vélekedik, most sokkal jobb kondicionális állapotban vannak a labdarúgók, így még többet ki lehet majd hozni a játékosokból.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik