Giampaolo Pazzini mesterhármasa után több játéklehetőséget akar

Vágólapra másolva!
2007.03.27. 13:02
Giampaolo Pazzini, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Fiorentina játékosa elégedetlen a pályán töltött perceinek számával. A szombaton az U21-es válogatottban mesterhármast szerző játékos tiszteli edzőjét, de több játéklehetőséget szeretne.
Giampaolo Pazzini három gólt szerzett a hétvégén
Giampaolo Pazzini három gólt szerzett a hétvégén
Giampaolo Pazzini három gólt szerzett a hétvégén
Giampaolo Pazzini három gólt szerzett a hétvégén

Szavazás

Melyik csapat nyeri a bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
A fiatal csatár továbbra is elégedett firenzei életével, de szeretne több játéklehetőséget kapni Cesare Prandellitől, aki elsősorban az „érinthetetlen” Luca Toni tartalékaként számít Pazzinire.

„Szeretem Firenzét, nagyra tartom a klubot, a csapattársaimat és a szurkolókat” – nyilatkozta Pazzini, aki hozzátette: „nagyon sok ajánlatot kaptam más csapatoktól, de elfogadtam Fiorentina kérését, és maradtam.”

„Mindamellett, egy 22 éves játékosnak folyamatos játéklehetőségre van szüksége. Számomra nem a legideálisabb helyzet az, hogy folyamatosan a kispadot koptatom” – folytatta okfejtését a csatár.

Az U21-es olasz válogatott játékos képességeiről a szombati, Anglia elleni találkozón kaphattunk tanúbizonyságot. Az újjáépített Wembley első hivatalos mérkőzésén az olasz fiatalok 3-3-as döntetlent értek el Anglia hasonló korú legényeivel szemben. Az dél-európai válogatott mindhárom találatát Pazzini szerezte.

„Olyan érzés volt, mint amikor életem első gólját szereztem. Nem hittem el azt, ami velem történt” – elevenítette fel a történteket Pazzini.

A csatár amellett hogy több játéklehetőséget szeretne klubjában, elismerte, hogy rendkívül nagyra tartja Cesare Prandellit, aki 15 pontos hátrányból hozta fel a csapatot. (Ha nincs a pontlevonás, a csapat 52 ponttal a bajnokság harmadik helyén állna)

„Mindig is jó kapcsolatom volt vele (Prandellivel)” – zárta mondandóját a 22 éves játékos.

Pazzini a bajnokságban idén eddig tizenötször lépett pályára, és a mérkőzéseken három gólt szerzett.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik