Videó: Tysonra és Suárezre gondolt? Az amerikai öklöző meg akarta harapni riválisát

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.06.12. 15:54
null
Edgar Berlanga (balra) meg akarta harapni ellenfelét (Fotó: Getty Images)
20. profi mérkőzését is győzelemmel abszolválta a veretlen amerikai reménység, Edgar Berlanga (19–0–0, 16 KO, TKO). A 25 éves öklöző szombaton New Yorkban lépett kötelek közé, a szorítóban pedig a pénteki mérlegelésen túlsúlyosnak bizonyuló kolumbiai Roamer Alexis Angulo (27–2–0, 23) várt rá, aki állítólagos könyököseivel annyira felbosszantotta, hogy meg akarta harapni – számolt be róla a profiboksz.hu.

A WBO és a NABO szervezet nagyközépsúlyú címéért zajló összecsapás nem hozott öldöklő küzdelmet. Berlanga ugyan végig irányított, de képtelen volt le- vagy kiütni a korábbi világbajnoki kihívó Angulot.

Az összecsapás legizgalmasabb jelenetére a 7. felvonásban került sor, amikor Berlanga egy összekapaszkodás során meg akarta harapni (!) vetélytársa vállát, nyakát, ez azonban nem sikerült neki, és meg is úszta a teljesen szabálytalan megmozdulást – Berlanga azt mondta, hogy Angulo könyökösei miatt reagált így.

A tízmenetes találkozót egyhangú pontozással (98–92, 99–91, 99–91) abszolválta Berlanga, aki 2020 decembere óta képtelen idő előtti győzelmet aratni, miközben profi pályafutása első 16 ütközetét kivétel nélkül KO-val, vagy TKO-val zárta le.


Az ökölvívás történetének legemlékezetesebb harapása Mike Tyson nevéhez fűződik: az 1997-es, Evander Holyfield elleni mérkőzésén leléptették, mivel a csata hevében riválisa fülébe harapott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik