Így kell lerendezni egy bokszolónak egy ketrecharcost – Tyson Fury Joshua győzelméről

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2024.03.11. 10:10
Fury arra számított, hogy Joshua már az első menetben kiüti Ngannout (Fotó: Getty Images)
A helyszínen tekintette meg a múlt heti Anthony Joshua–Francis Ngannou nehézsúlyú bokszmeccset Tyson Fury, a WBC világbajnoka. A brit bunyós tavaly padlóra is került a kameruni MMA-harcos ellen, akit végül pontozással tudott csak legyőzni – így mindenki kíváncsian várta, mit mond Joshua kiütéses sikeréről.

„Szerintem AJ fantasztikus volt, remek volt a kiütés is. – dicsérte a meccs után honfitársát Tyson Fury. – Majdnem bejött a jóslatom, mert arra tippeltem, hogy AJ már az első menetben lezárja a meccset. Ez egy nagyon durva ébredés volt Ngannou számára, mert egy kicsit beképzelt lett, most viszont szépen kiütötték. Így kell lerendezni egy bokszolónak egy kertecharcost, szóval jár a dicséret AJ-nek, mert fantasztikus munkát végzett. Számítottam rá, hogy ez fog történni. Azt mondtam, hogy AJ egy meneten belül fog nyerni, de ma tévedtem.”

Az Olekszandr Uszik elleni címmeccsre készülő bokszoló nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy a jövőben Joshuával is összecsapjon.

„Soha nem gondoltam, hogy ez végül összejöhet. Ezt már sokszor elmondtam, de egyre közelebb és közelebb kerülünk hozzá, és Turki Alalszikkal (a szaúdi királyi udvar tanácsadója és a Nemzeti Szórakoztatási Hatóság (GAE) igazgatója, a közel-keleti ország sportbéli reneszánszának vezéralakja – a szerk.)  bármi lehetséges. Ő egy varázslatos ember” – fogalmazott Fury.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik