Nemzetisport.hu 2010.10.12 20:06 Frissítve: 2015.02.13 02:07

Válogatott: Ez a kilenc pont jó alap a folytatásra - Egervári

Egervári Sándor természetesen nagyon örült a magyar válogatott Finnország elleni, 2–1-es győzelmének, a szövetségi kapitány a helsinki mérkőzés után elsősorban játékosai küzdőszellemét emelte ki nyilatkozatában.

 

„Nem az a fontos, hogy én végig hittem-e a győzelemben, hanem az, hogy a játékosok hittek benne, és fogcsikorgatva ugyan, de kiharcoltuk a három pontot. Köszönet jár Gellei Imrének és Csábi Józsefnek, amiért feltérképezték az ellenfelet, így az első félidőben nem nagyon történt meglepetés a pályán, taktikailag a második játékrészben történtek az izgalmas dolgok. A szünetben jól sikerült belenyúlnunk a találkozóba, és az, hogy az utolsó percig győzelemre játszottunk, meghozta az eredményét” – nyilatkozta Egervári Sándor a mérkőzést közvetítő Sport TV-nek a lefújás után.

„A szünetben stabilizálni szerettük volna a középpályát, azért állítottuk be Koman Vladimirt, hogy Roman Eremenkót semlegesítsük a pálya közepén. Ezt Voli nagyon jól megoldotta, és a második félidőben meghatározója volt csapatunknak. Nagyon kellemes volt látni, hogy az utolsó percekben is lüktető játék zajlott, oda-vissza futó támadásokkal, és természetesen hatalmas öröm, hogy nyertünk.”

„Ez a kilenc pont jó alap a folytatásra. Hetet terveztünk, de titkon bíztunk benne, hogy kilenc szerezhető az utóbbi három mérkőzésen. Ebben az évben még van egy felkészülési meccsünk, a közösség formálódik, egyre nagyobb a tisztelet, így remélem, hogy jó úton járunk” – mondta Egervári Sándor.

2011.03.18 17:50:24

BMW X3 Games

Majthényi Szabolcs csapata utazhat a Genfben rendezendő szuperversenyre.

2010.11.18 01:35:42

BMW X3 Games

Egy verseny, amely igazán próbára teszi a képességeket, az edzettséget, ügyességet.