Találatok a SI címkére

Találatok száma: 7

Ezt az üzenetet küldte Bouchard-nak az apja, miután meglátta a képeit!

2018-02-23 10:50:38

Mint arról írtunk, Genie Bouchard a Sports Illustratednek pózol nemrég, ami tulajdonképpen azt jelenti, szinte ruha nélkül állt a kamera elé a kanadai teniszező. És hogy mi az édesapja véleménye erről az egészről? Nem az, amire számítana az ember…

tenisz kép fotó Twitter Sports Illustrated SI

Videó: a legdögösebb modell úgy edz, bele fogsz szeretni

2016-10-12 11:57:41

Kate Uptont nem kell bemutatnunk senkinek sem, a világ egyik leghíresebb modellje állandó szereplője a Sports Illustrated magazin fürdőruhás kiadásának. És hogy hogy tudja fitten tartani magát az amerikai szépség? Edz, méghozzá rengeteget. Ha pedig nassolni támad kedve, még többet edz, sőt, a fánkevés közben sem pihen, hogy megmaradjon az egyensúly. Igazi példakép.

videó edzés Sports Illustrated SI Kate Upton Instagram

A magyar lány a Sports Illustrated kedvence, nem akárki mondta el! – VIDEÓ

2016-06-10 10:28:44

Mint beszámoltunk róla, a Sports Illustrated magazin 2016-os fürdőruhás kiadásában, a „Swimsuit Editionben” a világ legszebb modelljei és sportolói kaptak helyet, benne Irina Sejkkel, Lindsey Vonn-nal, Ronda Rouseyval és egy magyar lánnyal, Palvin Barbarával! Utóbbi most hatalmas elismerést is besöpört!

kép fotó Sports Illustrated SI Palvin Barbi Palvin Barbara

Egy magyar lány a legszebbek közt, Irinával vetkőzik!

2016-02-09 09:35:15

A Sports Illustrated hivatalos bejelentése szerint magyar modell is bekerül a magazin fürdőruhás kiadásába, amelyben többek közt Irina Sejk is helyet kapott.

videó si.com kép fürdőruha fotó Sports Illustrated

Kiszivárgott! Az MMA-s szépség meztelenül pózolt – képek

2016-01-08 11:27:27

Mint arról beszámoltunk, javában készül a Sports Illustrated aktuális fürdőruhás magazinja, sőt, már egy kép is kiszivárgott, amelyen az MMA bukott királynője, Ronda Rousey szerepel. Sokáig nem sikerült titkolózni a fotózást követően, most újabb képek láttak közösségi oldalakat, az amerikai szépség pedig továbbra is csak testfestést visel…

kép fotó UFC Sports Illustrated SI Ronda Rousey

A magyar szépség átment az amerikaiak kedvencének tesztjén

2015-08-27 12:35:10

Hamarosan megjelenik a Sports Illustrated magazin által kreált, az amerikaiak által már nagyon várt kiadás, amelyben a világ legszebb modelljeit bújtatják nagyon kevés ruhába. Korábban többek közt Kate Upton és Irina Sejk pózolt az SI címlapján, most pedig egy magyar lány kapta meg a lehetőséget a megjelenésre.

videó teszt modell képek fürdőruha Swimsuit Edition

50 év legszexibb címlaplányai egy helyen - videók, galéria

2014-02-19 13:02:59

A Sports Illustrated címlapjait az Egyesült Államokban jobban várják, mint a hálaadást vagy a Super Bowlt. A fürdőruha modelljeiről elhíresült magazin az idén sem aprózta el, fennállásának 50. évfordulóján három szépséget is felsorakoztatott az első oldalra.

galéria címlap Sports Illustrated SI Kate Upton