Találatok a podcast címkére

Találatok száma: 92

Szoboszlai elismerése amolyan bizalom is a magyar válogatott felé – Gurulj be lassítva is!

2021-01-18 10:09:55

A Gurulj be lassítva is! podcast a holtidőben is bővelkedik témában. Berkesi Judit és Hajdú B. István ezúttal Az Év Sportolója Gála díjazottjairól, Szoboszlai Dominik Év pillanatának választott góljáról és a jövő héten rajtoló NB I-es tavaszi szezonról beszélgettek. (x)

pr podcast M4 Sport Az Év Sportolója Gála

Futballista az év sportolója!? – Gurulj be lassítva is!

2021-01-08 20:15:06

A Gurulj be lassítva is! eheti adásában kiemelt témát szolgáltat Geri Gergely helyzete és a DVTK tulajdonosváltása. Kérdés, a Ferencváros elleni bajnokira, hogyan fog felállni a miskolci gárda. A focis podcast a holtidőben sem szűkölködik témában. (x)

podcast M4 Sport DVTK

A válogatottnak köszönhetően az NB I-re is nagyobb figyelem irányul – Gurulj be lassítva is!

2020-12-18 13:56:37

A Gurulj be lassítva is! podcast legújabb adásában Berkesi Judit és Hajdú B. István visszatekint a magyar futball idei szezonjára, azon belül is az OTP Bank Ligára. Úgy vélik, a válogatott sikeres őszi szereplésének köszönhetően az NB I-re is nagyobb figyelem irányult. (x)

podcast magyar válogatott NB I M4 Sport

A Dinamo Kijev szintje nem elérhetetlen – Gurulj be lassítva is!

2020-12-12 10:45:24

A Gurulj be lassítva is! podcast 17. adásában Berkesi Juditnak és Hajdú B. Istvánnak a Ferencváros lezáruló Bajnokok Ligája-kalandja jó alkalmat biztosított a szereplés összegzésére – hogy aztán a sorozat alakulása nyomán a lehetséges Szuperliga létjogosultságán is elmerengjenek, végül a honi edzőkeringőt is kitárgyalták. (x)

podcast M4 Sport Ferencváros Bajnokok Ligája

Lesen vagyunk: Manchesteri rapszódia

2020-12-10 12:40:46

Szerdán véget ért a Bajnokok Ligája csoportköre, így Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) szinte az egész adást ennek a témának szentelte. Ugyan most sem állíthatjuk, hogy felborultak volna az európai klubfutball erőviszonyai, azért akadtak érdekességek, hiszen az Inter csoportutolsó lett, az FC Barcelonára nehéz ellenfelek várnak, míg a Manchester United továbbra is rapszodikusan teljesít, miközben mind a négy német klub továbbjutott.

podcast Manchester United Lesen vagyunk Bajnokok Ligája

Lesen vagyunk: Soha jobb szünetet!

2020-11-23 12:59:35

Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) elsősorban a magyar válogatott sikeres szereplésével foglalkozott. Érintőlegesen azért szóba kerültek a spanyolok ellen égő németek is, valamint jutott idő Pep Guardiola szerződéshosszabbítására, illetve a Tottenham bajnoki esélyeinek megvitatására is.    

podcast magyar válogatott Pep Guardiola Manchester City Lesen vagyunk

Ajánló: a világsajtó már művésznek nevezi Szoboszlait – podcast

2020-11-15 20:53:35

Nemcsak a magyar, hanem a világsajtó is kiemelten foglalkozott a magyar labdarúgó-válogatottal, amely káprázatos hajrával nyert 2–1-re Izland ellen a pótselejtezőn, és ezzel kijutott a 2021-es Európa-bajnokságra. A spanyol As címlapján már Szoboszlai Dominik szerepelt, de ennél sokkal több hozadéka is van ennek a győzelemnek. Erről szól az Origo Sport Podcast legutóbbi adása. A műsorvezető Lantos Gábor, a vendégei pedig Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője, Gundel Takács Gábor, a Szpíker Korner műsorvezetője, valamint az Origo sportrovatának két újságírója, Edvi László és Zámbó István.

podcast magyar válogatott Szoboszlai Dominik Origo

Lesen vagyunk: Budapestről Budapestre

2020-11-12 10:30:01

Természetesen a Lesen vagyunk podcast legújabb részében az izlandiak elleni pótselejtező volt a középpontban, no meg az, hogy mintha egyre kaotikusabb lenne a helyzet. Mindezt az olaszországi szerb játékosok utazása is jól bizonyítja, valamint az is, hogy bár Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport), szerint a magyar válogatott viszonylag jól áll a felkészülést tekintve, a felvétel után néhány perccel kiderült, Marco Rossi kapitány tesztje pozitív lett.

podcast magyar-izlandi magyar válogatott Marco Rossi Lesen vagyunk Eb 2021

BL: van olyan jó az FTC, hogy legyőzze a Dinamo Kijevet – podcast

2020-10-23 13:03:09

A Barcelonában 5–1-es vereséget szenvedő Ferencváros újabb óriási feladat előtt áll: október 28-án, szerdán a Dinamo Kijev lép pályára Budapesten. A csoportban a Kijev sem szerzett még pontot, ezért a meccsnek óriási jelentősége lesz. Az Origo Sport Podcast műsorában a barcelonai mérkőzés tanulságairól beszélgettünk. A műsorvezető Lantos Gábor, a beszélgetőtársa pedig Ballai Attila, a KESMA sportfőigazgatója, Deák Zsigmond, a Nemzeti Sport főszerkesztő-helyettese és Pajor-Gyulai László, a Magyar Nemzet sportrovatának munkatársa, lapunk korábbi újságírója, szerkesztője volt.

podcast Ferencváros FTC Dinamo Kijev Barcelona Bajnokok Ligája

Lesen vagyunk: kalandozó magyarok a Bajnokok Ligájában

2020-10-20 15:36:34

Ma elindul a Bajnokok Ligája, így az egész adás az első számú európai kupáról szól. Természetesen hangsúlyos szerepet kap a Fradi, de a magyar bajnok mellett Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) a fő esélyeseket is sorra vette, no meg Szoboszlai Dominikról is beszélt, valamint arról is, mit jelenthet a Liverpoolnak Virgil van Dijk kiesése.

podcast Lesen vagyunk

Válogatott: helye van még Dzsudzsák Balázsnak a nemzeti csapatban? – podcast

2020-10-19 09:54:26

Dzsudzsák Balázs eddig 108-szor szerepelt a magyar labdarúgó-válogatottban, de ha újabb mérkőzésen lép pályára, akkor Király Gábort lehagyva egyedül áll majd az örökranglista élén. De lesz olyan formában? Ha esetleg nem, akkor is megérdemli? Vagy ő már a múlt és végleg el kellene felejteni? Az Origo Sport podcastjában erről beszélgetett Szöllősi György, lapunk főszerkesztője, Novák Miklós, a Magyar Nemzet sportrovatának vezetője, valamint Göbölyös András, az Origo Sport munkatársa. A műsorvezető ezúttal is Lantos Gábor.

podcast magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Magyarország Dzsudzsák Balázs

Lesen vagyunk: rossz vendég volt októberben a magyar válogatott

2020-10-16 16:30:38

A magyar válogatott Bulgáriából és Szerbiából győzelemmel, Oroszországból ponttal távozott. Számunkra tehát jól alakult az októberi etap, Németországban viszont egyre több a kritikus hang Joachim Löw munkájával kapcsolatban, erről, no meg az izlandiakról és a lebonyolítás furcsaságairól is beszélt Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) a Lesen vagyunk podcast legfrissebb adásában.

podcast Lesen vagyunk

Ajánló: húszezer szurkoló buzdíthatja a magyarokat Izland ellen – podcast

2020-10-10 09:26:58

Mint arról beszámoltunk, a magyar labdarúgó-válogatott 3–1-re megverte Bulgáriát, így november 12-én a Puskás Arénában játszhat Izland ellen az Európa-bajnoki pótselejtező döntőjében. Az Origo Sport Podcast műsorában értékelték Magyarország bulgáriai győzelmét, szó esett Szoboszlai Dominik hiányáról és a honosított magyar játékosokról is. A műsorvezető Lantos Gábor, vendégei pedig Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője, Novák Miklós, a Magyar Nemzet sportrovatának vezetője és Göbölyös András, az Origo sportújságírója.

podcast Origo Magyarország Izland Bulgária

Lesen vagyunk: fesztivál a szigeten

2020-10-08 09:11:52

Hétfőn véget ért az átigazolási időszak a nagy bajnokságokban, csütörtökön pedig már pótselejtezőt játszik a magyar válogatott Szófiában, így Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) jórészt erről a két témáról beszélt.  Az átigazolások kapcsán arról is beszéltek, hogy a PL-klubok költekezése alig esett vissza és még néhány meglepő váltás is szóba került. Például az, miért kötött ki egy világbajnok futballista Eindhovenben.

podcast nemzetközi átigazolás magyar válogatott Lesen vagyunk

Ajánló: a Fradi BL-csodája szinte felfoghatatlan bravúr – podcast

2020-10-05 19:12:07

A Ferencváros a múlt héten kiharcolta a főtáblás szereplést a Bajnokok Ligájában, sőt, azóta már a sorsolást is megtartották, ahol a Lionel Messivel felálló Barcelona és Cristiano Ronaldót is soraiban tudó Juventus is egy négyesbe került a zöld-fehérekkel. A történtekről, a futball és a Fradi társadalomra gyakorolt hatásáról és a sorsolásról beszélgetett az Origo Sport podcast műsorában Lantos Gábor műsorvezető és vendégei: Ballai Attila, a KESMA sportigazgatója, Novák Miklós, a Magyar Nemzet sportrovatvezetője és Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője.

podcast Szöllősi György Origo Ferencváros

Ajánló: Orosz Pál mindenre válaszolt az Origo podcastjában

2020-09-17 21:30:08

Egy lépésre került a nagy álomtól, a labdarúgó Bajnokok Ligája főtáblájától a Ferencváros. Az FTC Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál az Origo Sport podcast adásában azt mondta, hogy az Európa-liga csoportkörének elérése is óriási dolog, de itt már nem szeretnének megállni.

podcast Orosz Pál Origo Ferencváros FTC

Lesen vagyunk: megtörik-e a Bayern vagy a Juventus egyeduralma?

2020-09-15 16:42:38

Az angol és a spanyol bajnokság után a német, illetve az olasz élvonal küzdelmei is elkezdődnek a hétvégén. Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) ezért főképp erről a két ligáról beszélt, ezek kapcsán persze az a legfontosabb kérdés, hogy sikerül-e megtörni a Bayern München, valamint a Juventus egyeduralmát?

podcast Serie A Lesen vagyunk Juventus Bundesliga Bayern München

Ajánló: elindult az Origo podcastja – a téma a Ferencváros

2020-09-09 08:08:54

Podcastet indított az Origo, Origo Sport Szpíker Korner címmel. Az első részben a BL-selejtezőben menetelő Ferencváros és Szerhij Rebrov a téma, a műsorban vendégként szerepel Kabát Péter és Edvi László. 

podcast origo

Lesen vagyunk: Müncheni rendszer, barcelonai káosz

2020-08-28 11:06:25

A Bayern München a BL-győzelmével, az FC Barcelona a további problémáival adott okot arra, hogy beszéljenek róla. Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) arról beszélgetett, hogy míg a münchenieknél elég volt egy edzőváltás ahhoz, hogy megoldódjanak a problémák és kiváló idényt zárjon a csapat, addig Katalóniában tovább mélyül a krízis.

podcast Bayern München Barcelona Bajnokok Ligája

Lesen vagyunk: A bajnokok nyara – podcast

2020-08-07 12:19:31

Pénteken hosszas kihagyás után folytatódnak a Bajnokok Ligája küzdelmei, így Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) is a négy nyolcaddöntős párosításra koncentrált. A Juventusnál Maurizio Sarri szempontjából sorsdöntő lehet a BL-szereplés, a Barcelona hosszú idő után zárhat üres kézzel, a Napoli története legjobb BEK/BL-idényét produkálhatja, Gareth Bale meg a jelek szerint jobban érzi magát, ha nem kell utazgatnia.

podcast Lesen vagyunk