NFL: eltiltás és sérülés - klasszis védők szezonja ért véget

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.30. 18:20
null
Sean Lee-nek újabb szezonja ért idő előtt véget (Fotó: Action Images)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) legutóbbi kiírását megnyerő Seattle Seahawks két évvel meghosszabbította elkapója, Doug Baldwin szerződését.


Az előző alapszakaszban 778 yardot, a konferenciadöntőben 106-ot, a Super Bowlban pedig 66-ot termelő elkapónak így három évig van szerződése a címvédőnél, amelynek színeiben ezen időszak alatt 13 millió dollárt kereshet.

A Dallas Cowboys félelmei beigazolódtak, a liga egyik legjobb linebackere, Sean Lee egész idényre kidőlt, miután a vizsgálatok megerősítették, hogy elszakadt az elülső keresztszalagja.

Hasonlóan járt a Chicago Bears új igazolása, Domenik Hixon is, aki már harmadik alkalommal szenvedett elülső keresztszalag-szakadást, ez utóbbi pedig könnyen lehet, hogy egyben a karrierje végét is jelenti.

A Buffalo Billsnél eközben bejelentették, hogy az irányítósiettető Mario Williams, a linebacker Kiko Alonso és a szélső elkapó Robert Woods is műtéten esett át a holt szezon elején (előbbi kettő csípő, utóbbi boka), és hogy mindhármuk felépülése jól halad, s Doug Marrone szerint egyaránt játszhatnak az első fordulóban. Mellettük még a söprögető Aaron Williams és az elkapó T. J. Graham is műtét után lábadozik az együttesnél.

Friss hír, hogy az Arizona Cardinals kiváló belső linebackere, Daryl Washington egész éves eltiltást kapott tiltott szerek használata miatt. Washingtonnak amúgy is sok van a rovásán, bántalmazás közben eltörte gyermeke édesanyjának a kulcscsontját.

Edzőváltások, hosszabbítások, átigazolások, sérülések – minden, ami a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2014-es idénye előtti uborkaszezon során történik, egy helyen!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik