NFL: a Sport Tv 6.5 órás közvetítéssel jelentkezik a Super Bowlról

Vágólapra másolva!
2014.01.31. 17:25
A Sport2 HD 6.5 órásra tervezett monstre közvetítése vasárnap este 10 órakor kezdődik a Trash Talk Extrával, amelyben Szaniszló Csaba vendégei Bencsics Márk, Kovács Sándor és Tőrös Balázs lesznek, míg éjféltől Faragó Richardé és Hollai Olivéré a szó. A zenekedvelőknek is van miért a Sport2 HD képernyőjére tapadniuk, mivel a Halftime Showban fellép Bruno Mars és a Red Hot Chili Peppers.

Minden nap folyamatosan frissülő felvezetőcikkünket ide kattintva érheti el!Minden nap folyamatosan frissülő felvezetőcikkünket ide kattintva érheti el!


Jó hír, hogy 2014-ben is rengeteg néző követte az NFL rájátszásának küzdelmeit és a Pro Bowlt a Sport2 HD-n. Az érdeklődés nyomására pedig több kábelszolgáltató is előrehozta a Sport 2 HD csomagba illesztését a saját rendszerében, biztosítva ezzel, hogy előfizetőik HD-minőségben élvezhessék a Sport2 idei egyik legnagyobb dobását, a Super Bowlt.

Trash Talk Extra, a Super Bowl elé, február 2., vasárnap, 22.00, Sport2 HD, Műsorvezető: Szaniszló Csaba, szakértők: Bencsics Márk, Kovács Sándor és Tőrös Balázs

Super Bowl XLVIII, Denver Broncos – Seattle Seahawks, február 3., hétfő, 0.00, Sport2 HD (élő), Helyszíni kommentátor: Faragó Richard, szakértő: Hollai Olivér

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik