Sportrádió: Nálunk az normális, hogy valaki gólt szerez a hétvégén – Dárdai Pál

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.02.16. 11:07
null
Dárdai Pál szerint látszik, hogy fia mennyit dolgozott, hogy játéklehetőséget kapjon a Herthában (Fotó: Getty Images)
Dárdai Pál, a magyar válogatott korábbi játékosa és szövetségi kapitánya a Sportrádió Sportreggel című műsorában beszélt arról, hogy milyen szemmel nézi fiai mérkőzéseit és hogyan érezte magát Márton hatalmas góljánál.

 

„Sokan nem is akarják ezt elhinni, de én olyan mélyen nem megyek bele, én nem kérdezem meg, hogy az edző mit mond neki, hogy mit csinálnak edzésen, mi a taktika – válaszolta Dárdai Pál arra a kérdésre, hogy szakmailag vagy inkább büszke apaként nézi-e Dárdai Márton meccseit. – Ha én véletlenül mást mondanék, az nem tenne jót. Ha valami nagyon nem tetszik, nyilván megmondom, de nem szeretném, hogy ötven különböző véleményt hallgasson meg.”

A válogatott korábbi játékosa és szövetségi kapitánya kitért arra is, hogy fia mit tanult abban a másfél évben, amelyben nem kapott játéklehetőséget a Herthában: „Amíg felnőtt, minden edző az utánpótlásban – sőt, még én is, amikor beraktam – az ő véleményét kérte ki, ő volt a vezér. Ebben a másfél évben meg kellett tanulnia, hogy ez nincs így, keményen kell dolgozni”.

„Persze, hogy büszke vagyok egy ilyen gól után, de nálunk az normális, hogy valaki rúg egy gólt a hétvégén. A papa, amíg élt az öregfiúkban, Bence az utánpótláscsapatban vagy Palkó mindig rúgott gólt. Ez azért volt szép pillanat, mert kijött az emberből az, amit le kellett itt nyelni másfél évig és az, hogy látszott, hogy dolgozott” – értékelte az édesapja Dárdai Márton gólját, amelyet a Mönchengladbach elleni mérkőzésen szerzett.

A TELJES BESZÉLGETÉST IDE KATTINTVA HALLGATHATJA MEG!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik