Németország: a másodosztály újonca szerződtetné a volt Fradi-csatárt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.13. 11:39
null
Djuricin Németországban folytathatja pályafutását (Fotó: landbote.ch)
Az idény végén a svájci élvonalból kiesett a Grasshoppers, ami a keret jelentős változásával jár majd együtt, s többen is távozni készülnek, többek között a korábban a Ferencvárosnál szerepelt kétszeres osztrák válogatott támadó, Marco Djuricin is, akit a hírek szerint a német másodosztály újonca, a Karlsruhe szerződtetne.

 

A sport.ch úgy tudja, a 26 éves osztrák támadó nem volt ott a Grasshoppers felkészülésének kezdetekor, mert Karlsruhében tárgyalt a klubváltásáról, s a lap értesülései szerint már csak az utolsó simítások vannak hátra a transzfer részleteit illetően.

Marco Djuricin a 2016–2017-es idényben szerepelt a Ferencvárosban, s mindent egybevéve 32 tétmeccsen lépett pályára, 11 gól és 6 gólpassz fűződik a nevéhez. Djuricin az elmúlt két idényt a Grasshoppersben töltötte, amelynél összesen 50 mérkőzésen kapott lehetőséget, 16 gólt szerzett, s kiosztott 4 gólpasszt is, s még egy évig élő szerződés köti a zürichi klubhoz.

A karlsruhei ka-news.de szerint Djuricin már korábban közölte a Grasshoppers vezetőivel, hogy nem akar a svájci másodosztályban szerepelni, a klub pedig hajlandó is elengedni – persze csak némi átigazolási díj ellenében.

A német portál szerint ez az összeg nagyjából félmillió euró körül lehet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik