Leipzig: a Newcastle és a Pool képviselői is megnézték Szoboszlait a Bayern ellen

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2023.05.25. 19:44
null
Bármennyien is nézték, Szoboszlai jól teljesített a Bayern München ellen (Fotó: Getty Images)
Mint arról már több ízben beszámoltuk, a Premier League-ben szereplő, a következő idényben Bajnokok Ligája-induló Newcastle United élénken érdeklődik a magyar válogatott kulcsembere, Szoboszlai Dominik iránt. A PL-klub képviselői már a Werder Bremen ellen is élőben figyelték az RB Leipzig középpályásának teljesítményét, és nem volt ez másképp múlt héten, a Bayern München ellen sem. Ráadásul utóbbi mérkőzésen német sajtóhírek szerint már a Liverpool játékosmegfigyelői is ott jártak.

 

A Sky Sports számolt be róla múlt héten, hogy a Szoboszlai Dominikot a Nemzeti Sport értesülései szerint 10 millió eurós fizetéssel csábító Newcastle játékosmegfigyelői ott jártak az RB Leipzig Werder Bremen elleni meccsén, amelyen a magyar válogatott középpályás győztes gólt szerzett a hajrában.

A Sky most megírta, a Bayern München ellen 3–1-re megnyert meccsen is jelen voltak a Newcastle-scoutok, de nem voltak egyedül.

Német és brit sajtóhírek szerint ugyanis a Liverpool is játékosmegfigyelőket küldött a Leipzig–Bayern meccsre, főképp Szoboszlai és csapattársa, Dani Olmo miatt.

A magyar játékos kivásárlási ára 70 millió euró körül lehet, ez pedig egy esetleges versenyfutásban a Newcastle malmára hajthatja a vizet, csakúgy, mint a BL-indulás...


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik