Hertha: Petry aláírt, kapusedzőként segíti Dárdait - hivatalos

Vágólapra másolva!
2015.06.26. 21:13
null
Petry hat év után hagyta el a Hoffenheimet
A legutóbbi szezonban még a Hoffenheimnél dolgozó Petry Zsolt lett a Hertha kapusedzője, Dárdai Pál vezetőedző segítője. Erről a korábbi válogatott kapus tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t.

A korábbi harmincnyolcszoros válogatott a Hoffenheimnél 6 évig dolgozott a kapusokkal, télen azonban nem ajánlottak neki szerződést a következő idényre. A negyvennyolc éves magyar szakembert már korábban is hívta a Hertha kapusedzőnek, de két éve nemet mondott. Most Dárdai Pál hívószavát nem utasította vissza.

„Hosszú idő után hagyom el a Hoffenheimet, kettős érzések vannak most bennem. Az mindenképpen pozitívum, hogy egy ilyen nagy egyesülethez kerültem és hofitársammal, Dárdai Pállal dolgozhatok együtt. Pali rövid idő alatt nagyon szép eredményeket ért el a Herthával és a válogatottal is. Biztos vagyok benne, hogy gyorsan beilleszkedem és nagyon büszke vagyok, hogy egy ilyen nagy múltú együtteshez kerültem” – mondta Petry a Nemzeti Sport Online-nak.

A Hertha új kapusedzője kétéves szerződést írt alá a fővárosiakkal.

Petry Zsolt nem csak Dárdait ismeri az edzői stábból, korábban a Hoffenheimnél együtt dolgozott Rainer Widmayer másodedzővel is. A Hertha vasárnap kezdi meg a felkészülést a következő szezonra.

Megírtuk, hogy Dárdai egy magyart szeretne szerződtetni a szakmai stábba, és kívánságlistája első helyén a Szalai Ádámot is foglalkoztató Hoffenheim magyar kapusedzője, Petry Zsolt állt. A kívánsága pedig teljesült.

A HERTHA ÚJ KAPUSEDZŐJE BESZÉL DZSUDZSÁK BALÁZSRÓL, A FELEDHETETLEN IFI-EB-RŐL ÉS ARRÓL, HOGY MAGYARORSZÁGON MEGÁLLT AZ IDŐ – A SZOMBATI NEMZETI SPORTBAN!


Petry: „Kompromisszum kell a kapitánykérdésben"



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik