A Dortmund már meg is büntette a Barcelonába tartó Dembélét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.10. 14:57
Amióta Neymar a Paris Saint-Germainhez szerződött, témát jelent, hogy ki lehet a brazil utódja az FC Barcelona labdarúgócsapatánál. Spanyol és német sajtóhírek szerint a Borussia Dortmund játékosa, Ousmane Dembélé a legesélyesebb erre, és egyre biztosabbnak tűnik, hogy valóban ő lesz a befutó. Vagy csak eltévedt.

Egyre több jel utal arra, hogy Ousmane Dembélé búcsút int a BVB-nek, már a nyári átigazolási időszakban. A francia támadó legutóbb például letörölte a Twitter-oldaláról, hogy a Dortmund játékosa, most meg egyszerűen nem jelent meg edzésen.A francia támadó legutóbb például letörölte a Twitter-oldaláról, hogy a Dortmund játékosa, most meg egyszerűen nem jelent meg edzésen.

Dembélé eltűnt (Fotó: AFP)
Dembélé eltűnt (Fotó: AFP)

„Őszintén megmondom, fogalmam sincs, hol van Dembélé. Az edzésen nem jelent meg, a telefonját nem veszi fel. Jelenleg is próbáljuk előkeríteni, és reméljük, nem történt vele semmi…” – vallotta be Peter Bosz, a fekete-sárgák vezetőedzője csapata legutóbbi sajtótájékoztatóján.

A közösségi oldalakon terjedő hírek szerint Dembélé a menedzserével és a Barcelona képviselőivel tárgyal éppen valahol, csak erről elfelejtette értesíteni együttesét…

Nem sokkal később a Borussia bejelentette, hogy megbüntetik. A csütörtök délután kiadott közleményében Michael Zorc sportigazgató elmondta, a vezetőedzővel együtt úgy döntöttek, megbüntetik a játékost, aki így a hét hátralévő részében nem vehet részt az edzéseken, és nem léphet pályára szombaton a Német Kupa első fordulójában az alacsonyabb osztályú Rielasingen-Arlen elleni meccsen.

„A híresztelések ellenére Dembélé jelenleg is a Dortmund játékosa. A lépése nyilvánvalóan tudatos volt, ezért döntöttünk a szankció mellett” – nyilatkozta a klubvezető.

A Bild szerint Dembélé szerződésében nincs kivásárlási ár, így csak a Dortmundon múlik, hogy eladják-e vagy sem.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik