Bundesliga: a vb-ezüstérmes horvát hosszabbított a Frankfurttal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.10. 13:00
Meghosszabbította szerződését az Eintracht Frankfurt labdarúgócsapatával Ante Rebic, a világbajnoki ezüstérmes horvát válogatott alapembere. A 24 éves támadó 2022-ig kötelezte el magát a Német Kupa címvédőjénél.

Az oroszországi világbajnokságon hat mérkőzésen egy gólt szerző futballista iránt a hírek szerint a Manchester United érdeklődött élénken, ám Rebic úgy döntött, marad az Európa-liga-résztvevő Frankfurtnál, amely idén nyáron kétmillió euróért vásárolta meg őt végleg a Fiorentinától.a Manchester United érdeklődött élénken, ám Rebic úgy döntött, marad az Európa-liga-résztvevő Frankfurtnál, amely idén nyáron kétmillió euróért vásárolta meg őt végleg a Fiorentinától.

„Ante kitűnő teljesítménye a világbajnokság egyik legnagyobb pozitívuma volt. Nem mondhatjuk, hogy ne vonzotta volna magára a figyelmet. Sokat elárul az Eintracht Frankfurtról, hogy egy olyan csillagot, mint ő, sikerült megtartanunk” – mondta Fredi Bobic sportigazgató.

„Rebic iránt több topklub is érdeklődött, kapott jövedelmező ajánlatokat, de úgy döntött, nálunk marad, ami egyrészt bizonyítja, hogy az Eintracht a szívéhez nőtt és a klub jó irányba halad a tervei megvalósításához, másrészt gazdaságilag is tettünk egy lépést előre, hogy képesek voltunk megtartani egy topjátékost” – tette hozzá a frankfurti elöljáró.

Rebic a legutóbbi idényben 28 tétmérkőzésen kilenc gólt szerzett a Frankfurtban, ebből kettőt a Bayern München ellen 3–1-re megnyert kupadöntőben.




Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik