Bayern: Robben bejelentette a búcsút, tíz év után távozik!

Vágólapra másolva!
2018.12.02. 18:02
null
Robben nyáron távozik Münchenből (Fotó: AFP)
Arjen Robben elárulta, még nem tudja hol folytatja pályafutását, de nem hosszabbítja meg a szezon végén lejáró szerződését a Bayern Münchennél. A klubelnök szerint nem a holland szélső lesz az egyetlen, aki búcsút int a bajor együttes meghatározó játékosai közül.

Ez az utolsó évem a Bayernnél. Néhány hete hoztam meg a döntést. Úgy vélem, ez a helyes lépés, és időszerű, hogy most bejelentsem" – idézte vasárnap az Algemeen Dagblad holland lap a támadót, akinek a nyilatkozatát átvette a német sajtó.

A januárban 35 éves Arjen Robben 305 mérkőzést játszott eddig a müncheni csapatban, amellyel többek között hét bajnoki címet nyert. Eredményes játékát jelzi 143 gólja, köztük az, amelyikkel a Bayern München 2013-ban – a döntőben a Borussia Dortmundot legyőzve – megnyerte a Bajnokok Ligáját.

„Tíz éve vagyok itt, csodálatos pillanatokat éltem át. Hogy mit csinálok a Bayern után? Érkeznek majd az ajánlatok, úgyhogy hamarosan meglátjuk" – mondta a 96-szoros holland válogatott játékos.

Vasárnap a klubelnök Uli Hoeness is úgy nyilatkozott, hogy Robben és a 35 éves Franck Ribéry nagy valószínűséggel utolsó szezonját játssza a Bayern Münchenben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik