Bayern: háromszor is megműtötték bőrrákkal Neuert

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.11.02. 13:09
A német labdarúgó-válogatott és a Bayern München kapusa, Manuel Neuer a Bildnek elárulta, hogy háromszor is megműtötték bőrrákkal – írja az As.

A 36 éves Manuel Neuer – aki mostanában vállsérülés miatt volt távol a csapattól, de jelenleg már ő is társaival együtt dolgozhat, és Julian Nagelsmann tájékoztatása alapján a hétvégi bajnokin már bevethető lesz – most először beszélt a betegségéről.

A kapus a háromszoros Grand Slam-tornagyőztes német teniszezővel, Angelique Kerberrel – aki az első gyermekének megszületése után, a jövő évi US Openen térne vissza – közös céget alapított, amely fényvédő krémeket és bőrápoló termékeket gyárt. A márka a „Newkee” nevet kapta, ami kettejük vezetéknevéből tevődik össze. Céljuk, hogy olyan termékeket is piacra dobjanak, melyeket a sportolók is használhatnak.


„Mindketten hasonló cipőben jártunk – idézi Neuert az Eurosport. Angelique a káros napsugárzás miatt hiperpigmentációval fordult orvoshoz, míg nekem bőrrákom keletkezett az arcomon, és emiatt háromszor is megoperáltak már.”

Hozzátette, hogy a nappal szembeni védelem az ő számára különösen fontos, mert mindig a napon edz, ráadásul a szabadidejében is sokat van kint.

Azt nem tudni, hogy ezekre a műtéti beavatkozásokra mikor került sor, mindazonáltal Neuer célja, hogy ott legyen a katari világbajnokságon.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik