Bayern: az elnök szerint Lewandowski marad Münchenben

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.06.06. 10:51
null
Az elnök szerint Lewandowski nem köszön el Münchentől (fotó: AFP)
Bár sajtóhírek szerint távozni szeretne a német Bayern München lengyel klasszisa, Robert Lewandowski, a klub elnöke, Herbert Hainer szerint a csatár a következő idényben is a bajorokat erősíti.

„Robert Lewandowskinak 2023. június 30-ig érvényes szerződése van az FC Bayernnel” – hangsúlyozta Herbert Hainer, a bajorok elnöke a Bildnek.

„Mi lenne, ha egy játékos idő előtt felmondaná a szerződését, de a klubnak a szerződés utolsó napjáig állnia kellene a játékos fizetését? Ez egyenlőtlen, nem tetszik. Meglepődtem, hogy Robert a nyilvános utat választotta, én nem így tettem volna a helyében. Hosszú ideje itt van nálunk, rengeteg trófeát nyert: Bajnokok Ligáját, nyolc német bajnoki címet. Úgy gondolom, ő is tudja, hogy a Bayern jól bánik a játékosaival és mindent megtesz, hogy a játékosok a legjobbjukat tudják nyújtani” – tette hozzá Hainer, aki nem aggódik, mi történik, hiszen tudja, hogy Lewandowski profi játékos, aki csupán játszani szeretne.

Bild felvetette Hainernek, hogy az FC Barcelona 32 millió eurót ajánlott a csatárért, de ha ezt a bajorok elutasítják és Lewandowski marad, akkor jövő nyáron már ingyen távozhat.

„Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy nincsenek anyagi gondjaink, így el tudjuk érni, hogy a legjobb játékosok játszanak nálunk, mint Robert. Épp ezért úgy vélem, hogy ő jövőre is nálunk játszik” – húzta alá a Bayern elnöke.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik