2. Bundesliga: A Hertha négy évig a vesztes oldalon állt – Dárdai Pál

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.08.05. 13:33
null
Dárdai Pál senkit sem hibáztat az újabb vereséget követően (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, a Hertha BSC a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (2. Bundesliga) 2023–2024-es idényében a második mérkőzését is elvesztette. A berliniek magyar edzője, Dárdai Pál a meccset követően nem hibáztatott senkit, szerinte a Hertha már négy éve a vesztesek oldalán áll.

 

A Hertha BSC a második mérkőzését is 1–0-ra elvesztette a német másodosztályban. Dárdai Pál, a Hertha edzője szerint sok munka vár rájuk, hogy kijavítsák a hibákat.

„Szinte rekordot jelentő számú átlövéssel próbálkoztunk. A játékosoknak többet kell gondolkozniuk, és a végén jobban koncentrálni. Ettől eltekintve nem tudok senkit sem hibáztatni, mindenki tette a dolgát. Sokan még nem játszottak így együtt. Új csapat vagyunk. A Hertha négy évig a vesztes oldalon állt, és ezt továbbra sem sikerült megváltoztatni” – idézi a Berliner Kurier Dárda Pál szavait.

Fabian Reese, a berliniek 25 éves játékosa is csalódott volt a vereséget követően. „Otthon kaptunk ki egy most feljutott csapattól, ami rossz érzés. A Wiesbaden az ellentámadásokkal akart lehetőségeket teremteni, de nekünk is volt néhány ígéretes próbálkozunk. Végül is gólokat kell lőnünk ahhoz, hogy meccseket nyerjünk. Jelenleg ez a lényeg számunkra. Valakinek ki kell nyitnia a konzervdobozt. Amikor vezetünk, az más, akkor megragadjuk a lehetőséget. Talán a mohóság még mindig hiányzik egy kicsit, ki kell kényszerítenünk a szerencsét.”

2. BUNDESLIGA
2. FORDULÓ, pénteki mérkőzések

Hertha BSC–Wehen Wiesbaden 0–1
Paderborn–Osnabrück 1–1

A FORDULÓ TOVÁBBI PROGRAMJA
Szombat

13.00: St. Pauli–Fortuna Düsseldorf
13.00: Holstein Kiel–Greuther Fürth
13.00: Elversberg–Hansa Rostock
20.30: Schalke–Kaiserslautern
Vasárnap
13.30:
Nürnberg–Hannover
13.30: Karlsruhe–Hamburg
13.30: Magdeburg–Eintracht Braunschweig

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik