Bundesliga: „Remélem, a játékosok már gyakorolják a koronás gólörömöt”

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.05.08. 12:37
null
Az eddigiektől eltérő gólörömre is számít a Bundesliga jövő szombaton elrajtoló folytatásában Christian Seifert (Fotó: AFP)
Az eddigiektől eltérő gólörömre is számít a Bundesliga jövő szombaton elrajtoló folytatásában Christian Seifert, a Német Labdarúgóliga (DFL) elnöke.    

 

„Remélem, a játékosok mindenre gondolnak, és már gyakorolják a koronás gólörömöt, egymástól megfelelő távolságra– mondta tréfásan a DFL vezetője, hozzátéve, természetesen a csapatok maguk döntik el, hogy milyen formában ünneplik meg a gólokat. – Egyelőre annak is örülnünk kell, hogy látunk egyáltalán gólörömöt, mert az azt jelenti, hogy folytatódik a bajnokság.”

Seifert kifejtette, a labdarúgásban eleve nem alkalmazható a lakosságtól a koronavírus-járvány miatt elvárt távolságtartás.

„A meccseken és az edzéseken is van kontaktus a futballisták között, úgyhogy a gólörömből is marad a nagy választék a játékosok számára”– jelentette ki.

Az angol szövetség ugyanakkor nem ennyire megengedő, mivel szigetországi sajtóértesülések szerint a Premier League újraindulása után 12 hónapig nem szabad majd csoportosan ünnepelni a gólokat, mint ahogy mezt cserélni, köpködni és italt megosztani sem.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik