Hertha: Kalou késett, Preetz háborgott, Dárdai méltatta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.13. 09:12
Salomon Kalou, a Bundesligában szereplő Hertha BSC elefántcsontparti légiósa az előzetesen megbeszéltnél egy nappal később érkezett vissza a nemrég véget ért Afrika-kupáról, amiért a berlini sportigazgató, Michael Preetz rendkívül bosszús volt. Kalou azóta már együtt edzett a csapattal, és megvolt az első találkozása a frissen kinevezett Dárdai Pállal is…

Salomon Kalounak – miután Elefántcsontparttal megnyerte az Afrika-kupát – szerda este kellett volna visszatérnie Németországba, ám egynapos késéssel, csak csütörtökön jelent meg. Michael Preetz sportigazgató érthetően nem fogadta jól a 29 éves támadó elmaradását.Salomon Kalounak – miután Elefántcsontparttal megnyerte az Afrika-kupát – szerda este kellett volna visszatérnie Németországba, ám egynapos késéssel, csak csütörtökön jelent meg. Michael Preetz sportigazgató érthetően nem fogadta jól a 29 éves támadó elmaradását.

„A bajnokság előtt egyértelműen, írásban megállapodtunk az Elefántcsontparti Labdarúgó-szövetséggel a játékos érkezéséről, ám úgy tűnik, a győzelem hevében erről elfeledkeztek. Salomont nem lehet ezért hibáztatni, mivel ő már korábban eljött volna. Ami történt, az elfogadhatatlan, írok is a szövetségnek emiatt” – nyilatkozta Preetz.

Dárdai Pál vezetőedző nagyon sokra tartja Kalout, és állítólag nemcsak középen, hanem a szélen is kipróbálná.

„Rendkívül gyors futballista, aki a kapu előtt életveszélyes. Elképesztő képességei vannak, valljuk be”– fogalmazott Dárdai az első találkozásuk után.

Kalou azt mondta, nagyon jó erőnléti állapotban van, készen áll a hétvégi, Freiburg elleni bajnokira, így már csak Dárdain múlik, játszatja-e a BL-győztes támadót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik