Schalke: Huntelaar és Jones kihagyja a katari edzőtábort

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.02. 12:38
A korábbi tervekkel ellentétben mégsem utazik el a Schalke katari edzőtáborába Klaas-Jan Huntelaar, aki az őszi szezon során rendszeresen sérülésekkel bajlódott, és alig játszott. Bár karácsonykor még zöld utat adott az orvosi stáb a holland csatárnak, csütörtökön már arról számolt be a klub, hogy Huntelaar inkább Gelsenkirchenben folytatja a rehabilitációt.

A Schalke vezetői közölték, Huntelaar reményeik szerint februárra már bevethető állapotban lesz, és a Bundesliga január végi újrakezdését követő hetekben visszatérhet a csapatba.

Szintén Németországban marad a dohai edzőtáborozás helyett Jermaine Jones, a klub amerikai középpályása, akinek a szerződése a szezon végén lejár, és külön engedélyt kapott Horst Heldt klubvezetőtől arra, hogy tárgyalóasztalhoz üljön az érdeklődést mutató klubokkal.

A FIFA szabályzata szerint a játékoslegkorábban hat hónappal a szerződése lejárta előtt tárgyalhat más klubokkal.

A keretből a súlyos térdsérüléssel bajlódó Dennis Aogo, Marcus Höger duó sem tart a többiekkel a Közel-Keletre. Szalai Ádám csapata január 11-én Abu-Dzabiban az Eintracht Frankfurttal játszik felkészülési mérkőzést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik