Hamburg: a volt ZTE-csatár a keretszűkítés áldozata lett

Vágólapra másolva!
2013.07.11. 11:38
Szűkíti keretét a német élvonalbeli HSV Hamburg labdarúgócsapata: négy játékosnak is ajtót mutat a klub, a távozók között lesz minden bizonnyal Artjoms Rudnevs is. A ZTE-ben is megforduló csatár tavaly nyáron igazolt Hamburgba, és a jelek szerint máris kereshet új együttest magának.

Marcus Berg már elhagyta a HSV Hamburgot (a Panathinaikoszhoz igazolt), ám a német klub tovább szűkíti keretét anyagi megfontolásokból, és további négy játékostól köszönnek el: Szlobodan Rajkovics, Michael Mancienne, Paul Scharner és Artjoms Rudnevs is távozik.

Rudnevs tavaly nyáron 3.5 millió euróért érkezett a Lech Poznantól, a legutóbbi szezonban 34 bajnokin 12 gólt szerzett és négy gólpasszt adott. Oliver Kreuzer sportigazgató elmondása szerint szükségük van Rudnevsre, ám ha megfelelő ajánlat érkezik, megválnak tőle. A 25 éves lett csatár szerződése 2016-ban jár le a Hamburgnál.

A Hamburgnál remélik, a volt ZTE-csatár eladásából hatmillió eurót kasszírozhatnak, amiből vehetnek egy mozgékony, technikás támadót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik