Felkészülés: Szalai győztes meccsen mutatkozott be a Schalkéban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.28. 23:07
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Schalke felkészülési mérkőzésen 1–0-s győzelmet aratott az Olaf Thon által irányított amatőr játékosokból álló ERGO-válogatott ellen. A gelsenkircheniek egyetlen gólját a 18. percben Klaas-Jan Huntelaar szerezte. A mérkőzésen bemutatkozott a Schalke új szerzeménye, Szalai Ádám.

A minap szerződtetett magyar válogatott támadó a kezdőcsapatban, Huntelaar mögött kapott helyet, és a 60. percig volt a pályán a négyezer néző előtt lejátszott mérkőzésen.

Szalai Ádám első megmozdulására a 14. percig kellett várni, a Mainztól megvásárolt csatár lövése nem sokkal kerülte el a jobb oldali kapufát. Négy perccel később azonban már megszerezte a vezetést a Schalke, a gólban pedig honfitársunk is elévülhetetlen érdemeket vállalt.

Szalai játszott a jobb oldalra a 17 esztendős Tim Bodenröderhez, akinek középre passzolt labdájába már csak bele kellett tennie a lábát Huntelaarnak ahhoz, hogy gól szülessen.

„Jó móka volt először pályán lenni az új csapattársaimmal” – összegzett a meccset követően a 25 esztendős támadó, aki a gelsenkircheni klub hivatalos honlapjának beszámolója szerint jó benyomást tett a Schalke szurkolóira.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik