Mönchengladbach: Stieber Zoltánnal pótolnák a tízmilliós csillagot

Vágólapra másolva!
2011.03.01. 14:35
A német labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Borussia Mönchengladbach a Manchester United és a Borussia Dortmund felé kacsingató Marco Reus helyettesét keresi, és egyik jelöltje Stieber Zoltán, a német második ligás Alemannia Aachen magyar légiósa.

Német megfigyelők biztosra veszik, hogy a tízmillió euró értékűre taksált Reus a nyáron távozik – lehetséges jövendőbeli klubjaként a Manchester Unitedet, a Dortmundot, illetve a Hamburgot emlegetik –, és az express.de beszámolója szerint Max Eberl, a Gladbach sportigazgatója ezért utazott el a hétvégén az Aachen–Hertha bajnokira (0–5).

A mérkőzésen pályára lépők közül Stieber csak az egyike volt a megfigyelteknek; a berliniek közül Valerij Domovcsijszki, Patrick Ebert és Fabian Lustenberger egyaránt a kiszemeltek közé tartozik.

Az Alemennia a második liga középcsapatainak egyike, miközben a sereghajtó Mönchengladbach pillanatnyilag a bennmaradásért harcol az élvonalban. Stiebert a szintén német első osztályú Kaiserslauternnel is hírbe hozták a közelmúltban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik