Hitzfeld meggondolta magát, 2008. június 30-ig Bayern-edző marad

Vágólapra másolva!
2007.03.15. 13:18
Ottmar Hitzfeld heteken át hajtogatta, hogy idén nyáron elhagyja a Bayern Münchent, de most meggondolta magát, s az elnökség ajánlatát elfogadva 2008. június 30-ig meghosszabbította szerződését. Erről a klub hivatalos honlapja számolt be.
Otmar Hitzfeld reméli, szép sikereket érhet el ismét a Bayernnel
Reuters
Otmar Hitzfeld reméli, szép sikereket érhet el ismét a Bayernnel
Otmar Hitzfeld reméli, szép sikereket érhet el ismét a Bayernnel
Reuters
Otmar Hitzfeld reméli, szép sikereket érhet el ismét a Bayernnel

„Nagyon örülünk annak, hogy ilyen gyorsan megegyeztünk Ottmar Hitzfelddel szerződése meghosszabbításáról – kezdte nyilatkozatát Uli Höeness sportigazgató, majd hozzátette: - Az elmúlt hetekben Ottmar Hitzfeld meggyőzött bennünket, kiválóan dolgozott a csapattal. Döntésével lehetőséget ad arra, hogy elkezdjük a közös tervezést a következő szezonra.”

Szavazás

Melyik csapat nyeri a német bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Uli Höeness elárulta, a szerződés-hosszabbításról közösen döntöttek.

„Hamarosan arról is beszélünk, hogy a mostani megállapodást egy rövid vagy hosszú távú együttműködés részeként tekinthetjük-e? „ – tette hozzá a sportigazgató,.

Ottmar Hitzfeld január 31-én váltotta Felix Magathot, s eleinte nem igazán jöttek az eredmények, váratlan kudarcok érték a bajnokságban a Bayernt. Az utóbbi hetekben azonban megrázta magát a bajor sztárcsapat, ismét aranyéremre esélyes, a Bajnokok Ligájában pedig a Real Madridot búcsúztatva került a legjobb nyolc közé.

„Örülök annak, hogy itt folytathatom a munkámat. Az elmúlt hetekben magam is rájöttem, milyen fontos és élvezetes számomra, hogy Münchenben dolgozhatok. Hiszek a csapatban és magamban, szerintem idén is nyerünk valamilyen trófeát. Ez volt a legfontosabb oka a szerződésem meghosszabbításának” – jelentette ki

Hitzfeld első müncheni tevékenysége idején a Bayern BL-t (2001), Klub Világkupát (2001), négy német bajnoki címet (1999, 2000, 2001, 2003) és két Német-kupát (2000, 2003) nyert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik