Videó: Raúl, Figo és R. Carlos Pires, Anelka és Campbell ellen

Vágólapra másolva!
2018.06.04. 20:05
Jótékonysági mérkőzés keretein belül összecsaptak a Real Madrid és az Arsenal legendái. A két csapat korábbi játékosai a spanyol fővárosban, a Santiago Bernabéu stadionban léptek pályára, a találkozót a királyiak nyerték meg 2–1-re – de lesz visszavágó!

A Real Madrid a Dudek – Arbeloa, Fernando Sanz, Pavón, Roberto Carlos – Guti, Xabi Alonso – Baptista, Seedorf, Figo – Raúl összeállításban lépett pályára, a vezetőedző Amancio Amaro volt. Az Arsenalnál David O'Leary a Seaman – Lauren, Campbell, Upson, Winterburn – Petit, Parlour, Boa Morte, Limpar, Pires – Anelka összetételű tizenegynek szavazott bizalmat. Júlio Baptista a második félidőben már az „ágyúsokat” erősítette. Dudek – Arbeloa, Fernando Sanz, Pavón, Roberto Carlos – Guti, Xabi Alonso – Baptista, Seedorf, Figo – Raúl összeállításban lépett pályára, a vezetőedző Amancio Amaro volt. Az Arsenalnál David O'Leary a Seaman – Lauren, Campbell, Upson, Winterburn – Petit, Parlour, Boa Morte, Limpar, Pires – Anelka összetételű tizenegynek szavazott bizalmat. Júlio Baptista a második félidőben már az „ágyúsokat” erősítette.

Sol Campbell már öt perc után megsérült, így le is kellett cserélni, Raúl viszont egy perccel később Roberto Carlos beadását követően Seaman kapujába fejelt. Luís Boa Morte egyenlített, azonban Guti találatára már nem érkezett válasz a londoniak korábbi kiválóságaitól.

A „visszavágó” az Emiratesben lesz szeptember 8-án.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik