SZ. R. 2021.08.12 10:33 Frissítve: 2021.08.12 10:33

Ukrajna: továbbra is az al-Ain felkészülését segíti Szerhij Rebrov

A football.ua értesülése szerint Szerhij Rebrov az al-Ainnál folytatja a munkát, hiszen nem sikerül megegyezniük az együttessel kötött szerződése felbontásáról. A folytatódó közös munkáról árulkodik a gárda Twitter-posztja is, amelyből kiderül, hogy a tréner továbbra is a csapat edzőtáborában tartózkodik.

Az ukrán tréner továbbra is az al-Ain edzőtáborában tartózkodik (Fotó: Havran Zoltán/Magyar Nemzet)

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Andrij Sevcsenko öt év után távozott az ukrán válogatott szövetségi kapitányi posztjáról. Az Ukrán Labdarúgó-szövetség Miron Markeviccsel vagy Szerhij Rebrovval pótolná a távozó szakembert, azonban előbbi elmondta, hogy a nemzeti csapatot a Ferencváros korábbi trénerének kellene irányítania. Ezután a szövetség elnöke megerősítette, hogy a jelenleg az al-Ainnál dolgozó edzőt szeretnék felkérni, viszont nehézségekbe ütköztek a felek, hiszen nem sikerült megegyezniük a jelenlegi szerződése felbontásáról.

A football.ua beszámolója szerint a kialakult helyzetben az ukrán szövetség új jelöltek után néz, amit az alelnök, Oleh Protaszov is megerősített. „Minden esetre fel kell készülnünk, más jelöltekkel is számolnunk kell."

Az egyesült arab emírségekbeli klub szerdán a hivatalos Twitter-csatornáján tett közzé egy bejegyzést, amelyből kiderül, hogy Szerhij Rebrov továbbra is az edzőtáborukban van, és folytatja a gárda felkészítését az új idényre.

 

 


 

2023.01.30 19:58:19

Minden más foci nemzetisport.hu

ALAPVONAL. E tendenciát leghívebben, leglátványosabban és – sajnos, mondom – legvonzóbb módon CR7 alakja, pályaíve s maga a jelenség példázza, láttatja velünk. Aki arra kíváncsi, világunk merre tart, elég reá – pályafutására – néznie, s ha képes kilépni annak bűvköréből, mindent meg fog érteni.

2023.01.30 13:51:11

Minden más foci nemzetisport.hu

„Valahogy már langyos víz vett körül bennünket, és nem a csapból vagy a zuhanyrózsából folyt.”

2023.01.29 21:48:11

Minden más foci nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A sporteseményekre beülő nézők, szurkolók bizonyos mértékig mindig is lázadóknak számítottak, mert bár a sport sokáig hatékony eszköznek tetszett a mindennapok feszültségének oldásában, arra is alkalmasnak bizonyult, hogy nemzeti vagy klubszínek alapján egységbe kovácsolja a drukkereket.

2023.01.29 13:17:41

Minden más foci nemzetisport.hu

Az eszékiek három kölcsönjátékosa sem segített az ellenfélen, ismét három pontot szereztek Miérezék.

2023.01.27 14:03:23

Minden más foci nemzetisport.hu

A craiovai kemény mag hozta a formáját, nem a futballé volt a főszerep Székelyföldön.