Törökország: így lehet piros lapot kapni az 1. percben – videó

Vágólapra másolva!
2022.04.22. 21:06
Szalai Attila sérülés miatt kihagyni kényszerült a Fenerbahce pénteki mérkőzését a török labdarúgó-bajnokságban, de azért ne szaladjunk el szó nélkül a történtek mellett, hiszen a házigazda Rizespor brazil légiósa már az 1. percben piros lapot kapott, mégpedig a következőkért.

Hogy mi ingerelte fel Fabrício Baianót az első fél percben, nem derül ki a felvételből, de az érzékelhető, hogy a brazil igencsak energikusan próbálta megállítani a Fenerbahce támadását: előbb üldöztében tarkón legyintette Miguel Crespót, majd miután reklamált és kezdett körülötte csoportosulás kialakulni, visszakézből szájon vágta a mögötte kíváncsiskodó Kim Min Dzsét. Fabrício Baianót az első fél percben, nem derül ki a felvételből, de az érzékelhető, hogy a brazil igencsak energikusan próbálta megállítani a Fenerbahce támadását: előbb üldöztében tarkón legyintette Miguel Crespót, majd miután reklamált és kezdett körülötte csoportosulás kialakulni, visszakézből szájon vágta a mögötte kíváncsiskodó Kim Min Dzsét.

Az utóbbi mozdulat talán önmagában is megérte volna a piros lapot, Halil Umut Meler játékvezető nem is habozott előrántani.

NÉZZÜK, HOGYAN IS TÖRTÉNT!


A Fenerbahce finoman fogalmazva kihasználta az emberelőnyt: már a szünetben 3–0-ra vezetett, és végül 6–0-ra nyert. Serdar Dursun három gólt lőtt, kettőt tizenegyesből.

A zsinórban hatodszor nyerő Fener 65 ponttal a második helyen áll, négy mérkőzése van hátra, míg a négy forduló óta nyeretlen éllovasnak, a Trabzonspornak (73 pont) öt. A Rizespor 30 ponttal a 18. helyen áll a 20 csapatos mezőnyben, csekély a reménye a bennmaradásra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik