T. J. 2020.08.28 12:55 Frissítve: 2020.08.29 14:24

Szerbia: az MU játékosa nem kíván többé válogatott lenni

Nemanja Matics a jövőben nem kíván a szerb labdarúgó-válogatottban szerepelni: a hírt, amelyet pénteken délelőtt több szerbiai portál is közölt, a Szerb Labdarúgó-szövetség (FSZSZ) is megerősítette. A Manchester United középpályára 48 mérkőzésen öltötte magára a nemzeti mezt, s kétszer volt eredményes, s tagja volt a 2018-as oroszországi világbajnokságon szerepelt válogatottnak.

Nemanja Matics nem kíván többé a szerb válogatottban szerepelni (Fotó: AFP)


A hírt, hogy a középpályás a jövőben nem kíván a szerb válogatottban szerepelni, Vladimir Matijasevics, a Szerb Labdarúgó-szövetség sportigazgatója megerősítette a Szerbiai Rádió és Televíziónak, s közölte, a szövetség tiszteletben tartja a labdarúgó döntését.

„Amikor a szövetségben kezdtem a munkát, beszéltem Mitroviccsal, Milivojeviccsel és Maticcsal is. Utóbbival abban maradtunk, hogy visszatér a válogatottba, de volt néhány olyan döntése, ami nem a szövetséggel kapcsolatos. Néhány nappal ezelőtt telefonon beszéltünk, s abban maradtunk, ha az időnk és a kötelességeink engedik, akkor egy kávé mellett elbeszélgetünk. Egy végtelenül kellemes és korrekt beszélgetés volt. Nemanja döntött és pontot tett a válogatottbeli pályafutására” – mondta Matijasevics, aki hozzátette, megkérdezte Maticsot, a döntése kapcsolatba hozható-e a szövetség elnökével, a szövetségi kapitánnyal, a labdarúgókkal. A játékos erre nemmel felelt.

A 32 éves Nemanja Matics eddig nem közölte a konkrét okot, ami miatt nem kíván a jövőben a válogatottban szerepelni, de a beszélgetés során elmondta, hogy elérkezett az ideje, hogy a fiatalok átvegyék a helyét.

2021.01.22 22:24:24

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK Talán soha, talán a nyáron, és Mbappé lesz az ára, egyelőre „csak” Allit és Keant vehetik meg.

2021.01.23 11:18:45

Minden más foci BOROS MIKLÓS, BACSKAI JÁNOS

Tizenkét hiányzó, hóemberek, Himnusz: kevesen fogadtak volna a szentgyörgyiek győzelmére.

2021.01.22 20:34:41

Minden más foci N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Akarjuk, nem akarjuk, üdvösnek tartjuk vagy sem e fordulatot, a futballról való beszédnek kisebb része az, ami a pályán megesik, igen nagy hányadát e virtuális tér inspirálja, befolyásolja, alakítja ma már.

2021.01.22 13:11:29

Minden más foci H. D.

Ramón Miérez duplázott, az NK Osijek gond nélkül nyert a Lokomotiva Zagreb otthonában.

2021.01.21 19:25:14

Minden más foci CSILLAG PÉTER

Ha létezik szerelem ember és város között... – exkluzív képgaléria a Maradona-királyság éveiről.