PSG: Ramos meghívta Messit és családját a párizsi otthonába

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.08.12. 16:31
null
Ki gondolta volna az ilyen pillanatok után, hogy egy nap még barátok is lehetnek? (Fotó: AFP)
A Sport Bible értesülései szerint Sergio Ramos felajánlotta Lionel Messinek és családjának, hogy lakjanak nála, amíg nem költöznek be új otthonukba.

Valószínűleg nem sokan gondoltuk, hogy Lionel Messi és Sergio Ramos kapcsolatában bármikor is eljön az a nap, hogy egy fedél alatt lakhatnak, azonban 2021-ben ez a pillanat is eljött. A spanyol védő ugyanis meghívta egykori riválisát és családját a saját otthonába.

„Ha a családoddal együtt inkább egy házban laknátok ideiglenesen, mint egy hotelben, akkor nálam nyugodtan maradhattok” – mondta Ramos Messinek.


A Messi család jelenleg a Le Royal Monceau-ban tartózkodik, korábban a Real Madrid volt hátvédje is itt húzódott meg egy időre, azóta azonban beköltözött új otthonába.

Messi egyébként udvariasan visszautasította Ramos ajánlatát. Az újdonsült csapattársak már telefonon is kommunikáltak egymással.


A 35 éves belső védő még Instagramon is üdvözölte a 34 esztendős világklasszis argentint – a képen Ramos és Messi meze látható egymás mellett. Ki hitte volna?


Lionel Messi csütörtökön az első edzésén is részt vett a PSG-nél – a klasszis a párizsi klub edzőközpontjában találkozott új csapattársaival, de tőlük külön, egyéni edzésmunkát végzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik