PSG: Mbappé 40 millió eurós fizetésre mondott nemet – sajtóhír

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2021.04.25. 14:38
null
Mbappé távozhat Párizsból a jobbnál jobb szerződésajánlatok ellenére is (Fotó: AFP)
A spanyol cuatro.com beszámolója szerint Kylian Mbappé rövid időn belül a negyedik szerződéshosszabbítási ajánlatra mondott nemet a Paris Saint-Germainnél. A tévéadó azt állítja, hiába kereshetne Neymarnál is többet a mostani 40 millió eurós ajánlattal, a francia támadó inkább a Real Madridban folytatná. A kérdés csak az, mikor…

A hírek szerint hiába szeretné a PSG meghosszabbítani mindkét világklasszisa, Neymar és Mbappé szerződését is, utóbbinál kudarcot vallhat a klubvezetés. Pedig állítólag a francia világbajnok még a brazil cselmesternél is több pénzt tehetne zsebre, ha elfogadná az ajánlatot. Az Mbappénak küldött tervezet évi 40 millió euróról szól, szemben Neymar 36 milliós keresetével.

A Cuatro szerint egyetlen oka van annak, hogy Mbappé rövid időn belül a negyedik hosszabbítási tervezetre is nemet mondott, az ok neve: Real Madrid.

A 22 éves játékos szerződése 2022 nyaráig érvényes jelen állás szerint, és korábban ő, valamint a PSG munkatársai sem tagadták, hogy a párizsi klub mellett a Real Mbappé szívének egyik csücske.

Miközben a cuatro.com már a klubváltásról vizionál, addig Madridban óvatosan fogalmaznak az újabb sztárigazolással kapcsolatban. Florentino Pérez nem tagadta, mindent megtesznek Mbappé megszerzéséért, de hozzátette, „Nem hiszem, hogy bármelyik szurkoló fejbe lőné magát", ha ez nem jön össze.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik