nemzetisport.hu
2019.03.16 16:48 Frissítve: 2019.03.16 16:52

PSG: egy lájk miatt már az edzésekről is kitiltották a játékost?

Adrien Rabiot távozása a Paris Saint-Germaintől már hónapokkal ezelőtt is biztosnak tűnt, azóta nem is játszik a francia futballista, így senki sem gondolta, hogy ennél még lehet rosszabb a helyzet. Pedig nagyon úgy tűnik, mégis lehet rosszabb.

 

Rabiot 2018 decembere óta nem lépett pályára a párizsiaknál, sőt, azóta a keretbe sem került be.

Ennek egyik legfőbb oka, hogy a középpályás közölte, esze ágában sincs szerződést hosszabbítani a francia fővárosban, és nyáron biztosan búcsút int a PSG-nek.

Betelt a pohár, Rabiot-t szó szerint kirúghatják (Fotó: AFP)

A L’Équipe beszámolója szerint azonban most még jobban eldurvult a helyzet, és Rabiot-t már a PSG edzéseiről is kitiltotta a klubvezetés, méghozzá egyetlen lájk miatt.

A hírek szerint az utolsó csepp a pohárban a párizsiak vezérkaránál az volt, hogy Rabiot belájkolta Instagramon Patrice Evra videóját, melyen a korábbi bekk azt ünnepli, hogy a Manchester United kiejtette a Bajnokok Ligájából a PSG-t.

@manchesterunited #ilovethisgame @paulpogba

A franciák úgy tudják, Rabiot-val hamarosan tárgyalóasztalhoz ül a vezetőség, és még az is benne van a pakliban, hogy egyszerűen felbontják a szerződését, elvégre a nyáron úgyis távozhat…

2023.06.08 23:10:11

Minden más foci nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Az egészet Mohamed Bin Szalmán koronaherceg, az ország tényleges uralkodója kontrollálja, és ő döntött úgy, hogy ezen keresztül „rúgja be” a helyi labdarúgás motorját. Természetesen lehet és kell is emögött gazdasági okokat keresni, de a fő szempont azért a rómaiaktól kölcsönzött »panem et circenses«, a kenyeret és cirkuszt örökbecsű igazsága.

2023.06.07 23:50:52

Minden más foci nemzetisport.hu

2023.06.07 22:22:42

Minden más foci nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Bölöni László úgy véli, saját együttese első ligás kultúráját becsülné le, ha meglepetésként kategorizálná a sikerét. Amit csak felértékel, hogy a francia másodosztályban további hat csapat dicsekedhet korábbi első ligás múlttal, és határozott célja volt az élvonalba kerülés.

2023.06.06 23:13:53

Minden más foci nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Az UEFA szándéka eredetileg az volt, hogy alacsonyabban rangsorolt országok csapatai is bekapcsolódjanak a nemzetközi vérkeringésbe.

2023.06.03 00:21:05

Minden más foci nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A Sevilla csodálatos európai szereplése és sebezhetetlen döntőbeli teljesítménye ugyanakkor nem izolált jelenség, hanem nyugodtan kijelenthető: spanyol sajátosság, s itt jön be a képbe az újrafogalmazott linekeri tézis szükségessége.