PSG: 47 millióért érkezik az argentin válogatott középpályás – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.24. 17:58
A L'Équipe tényként közli, hogy a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő PSG mindenben megegyezett Leandro Paredesszel: a Zenit argentin középpályása 47 millió euróért érkezik a párizsiakhoz, akiknél négy és fél évre ír alá.

A PSG a francia lap szerint 47 millió euróért szerezte meg a 24 esztendős középpályást, aki négy és fél évre, vagyis 2023 nyaráig ír alá a párizsiaknál.

Paredes 2014-ben a Boca Juniorstól igazolt egy évre kölcsönbe az olasz élvonalbeli Chievóhoz, majd egy esztendővel később a Románál folytatta a pályafutását. A „farkasok” 2015-ben 6 millió euróért végleg is megszerezték a játékjogát. A futballista egy Empoliban eltöltött év után visszatért a fővárosiakhoz, ahol alapemberré vált.

A kilencszeres argentin válogatott játékost 2017 nyarán a Zenit 23 millió euróért szerződtette, és a szentpéterváriaknál az elmúlt másfél év alatt összesen 61 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 10 gólt és 15 gólpasszt jegyzett. Az utóbbi időben egyes hírek szerint a Chelsea is aktívan érdeklődött iránta, ám végül a PSG-t választotta. Értékét 25 millió euróra becsüli a Transfermarkt.

Az átigazolást tényként közli a L'Équipe, viszont hivatalosan még egyik csapat sem jelentette be.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik