CS. B. 2022.01.26 14:03 Frissítve: 2022.01.26 14:55

Olaszország: „Le fogják tartóztatni” – Cassano csatlakozott az Instagramhoz

Játékoséveiben góljaival és balhéjaival egyaránt felhívta magára a figyelmet Antonio Cassano, korábbi 39-szeres olasz válogatott futballista. Mostanában a játékosokkal kapcsolatban megfogalmazott éles kritikáival és vicces sztorijaival tűnik ki a volt támadó. Erre tökéletesen alkalmas felületet nyújt az Instagram, s feltehetőleg éppen ezért csatlakozott a közösségi oldalhoz szerdán Cassano, akit cimborái, játékostársai azonnal üdvözöltek. Daniele De Rossi pedig viccesen óva intette, nehogy rendőrségi ügy legyen a vége.

 

Antonio Cassano is csatlakozott az Instagramhoz (Fotó: AFP)

 

A korábbi olasz kiválóság tegnap csatlakozott az Instagramhoz, s kevesebb mint 24 óra alatt 215 ezer követőt szerzett.

 
Cassano szerint hiba volt C. Ronaldo átigazolása
„7 hónap alatt 14 kilót híztam, kanállal ettem a Nutellát”
Itt csak egy probléma van, és az Wanda Nara – Cassano
Cassano mindenkinek beszólt a visszavonulása után

Többek között Gigi Buffon és Lorenzo Insigne is köszöntötte a Antonio Cassanót, az egyik legjobb reakciót mégis a Roma klublegendája, Daniele De Rossi adhatta: azt javasolta Cassano feleségének, Carolina Marcialisnak, már most nézzen ügyvédek után.

„Hívj fel tizenkét vagy tizenhárom ügyvédet, amennyit csak tudsz, mert ezt a szamarat kevesebb mint egy hét múlva le fogják csukni.”  

Cassano és De Rossi négy és fél évig játszott együtt a Romában, majd a csatár 2006 januárjában elhagyta a fővárosiakat a Real Madrid kedvéért.  

A Boca Juniorsnál töltött kevesebb mint fél évet leszámítva a középpályás az egész pályafutását a „farkasoknál” töltötte.

2022.05.18 22:11:16

Minden más foci BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. Éppen ezért lenne nagy felelősségük a mostani amatőröknek, öregfiúknak, hogy a legalacsonyabb szinten is példát mutassanak alázatból, sportszerűségből, labdarúgás-szeretetből. Ha a gyerekek azt látják, lehet a könnyebb utat választani, és nincs is igazi következménye a simlisségnek, nem várhatjuk el tőlük a későbbiekben, hogy megfeszüljenek a nagy győzelmekért.

2022.05.18 07:47:19

Minden más foci CSELŐTEI MÁRK

James Tavernier csak egy karnyújtásnyira van attól, hogy az Európa-liga gólkirálya legyen.