Olaszország: „Le fogják tartóztatni” – Cassano csatlakozott az Instagramhoz

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.01.26. 14:03
null
Antonio Cassano is csatlakozott az Instagramhoz (Fotó: AFP)
Játékoséveiben góljaival és balhéjaival egyaránt felhívta magára a figyelmet Antonio Cassano, korábbi 39-szeres olasz válogatott futballista. Mostanában a játékosokkal kapcsolatban megfogalmazott éles kritikáival és vicces sztorijaival tűnik ki a volt támadó. Erre tökéletesen alkalmas felületet nyújt az Instagram, s feltehetőleg éppen ezért csatlakozott a közösségi oldalhoz szerdán Cassano, akit cimborái, játékostársai azonnal üdvözöltek. Daniele De Rossi pedig viccesen óva intette, nehogy rendőrségi ügy legyen a vége.

A korábbi olasz kiválóság tegnap csatlakozott az Instagramhoz, s kevesebb mint 24 óra alatt 215 ezer követőt szerzett.

Többek között Gigi Buffon és Lorenzo Insigne is köszöntötte a Antonio Cassanót, az egyik legjobb reakciót mégis a Roma klublegendája, Daniele De Rossi adhatta: azt javasolta Cassano feleségének, Carolina Marcialisnak, már most nézzen ügyvédek után.

„Hívj fel tizenkét vagy tizenhárom ügyvédet, amennyit csak tudsz, mert ezt a szamarat kevesebb mint egy hét múlva le fogják csukni.”

Cassano és De Rossi négy és fél évig játszott együtt a Romában, majd a csatár 2006 januárjában elhagyta a fővárosiakat a Real Madrid kedvéért.

A Boca Juniorsnál töltött kevesebb mint fél évet leszámítva a középpályás az egész pályafutását a „farkasoknál” töltötte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik