Nice: ellopták az autóját, benne volt a lakáskulcsa, az otthonát is kirabolták

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.09.12. 10:08
Kasper Dolberg, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Nice futballistája nehéz napokon van túl, nem elég ugyanis, hogy ellopták Porschéját, még a lakását is kirabolták.

A L'Équipe beszámolója szerint a rablók akkor csaptak le, mikor a dán futballista a válogatottjával elutazott a Nemzetek Ligája-találkozókra.

Az eredeti terv nagy valószínűséggel „csak” annyi volt, hogy ellopják a játékos Porschéját, amelyet a helyi reptér parkolójában hagyott arra az időre, míg nincs otthon.

Dolbergnek nem egyszerű Nizzában… (Fotó: AFP)
Dolbergnek nem egyszerű Nizzában… (Fotó: AFP)

Mikor azonban bejutottak a rablók a Porschéba, észrevették, hogy a játékos lakáskulcsa is a kocsiban van, így „hazavitték” Dolberg autóját, összegyűjtötték a lakásban található összes készpénzt (körülbelül 700 ezer forintot), illetve telefonokat és hasonló értékeket, majd távoztak.

Ráadásul, ha ez nem lenne elég, nem ez Dolberg első rossz élménye Nizzában…

A 2019 augusztusában a csapathoz igazoló dán támadót nemrég saját csapattársa, az azóta a Nice-től kirakott Lamine Diaby-Fadiga lopta meg, a fiatal tehetség Dolberg 70 ezer eurót (25 millió forintot) érő órájával távozott az öltözőből.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik