MLS: Ibrahimovic aláírta az új szerződését – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.18. 19:05
null
Zlatan Ibrahimovic újabb egy évig marad az MLS-ben (Fotó: AFP)
Zlatan Ibrahimovic hétfőn véget vetett a jövőjét firtató találgatásoknak, és bejelentette, hogy marad a Los Angeles Galaxynél, amely később hivatalosan is megerősítette ezt.

 

„Még nem végeztem” – írta közösségi oldalán Zlatan Ibrahimovic, aki videójával jelezte, hogy marad a Los Angeles Galaxyben. Nem kellett sokat várni a hivatalos bejelentésre sem, klubja egy nappal később számolt be arról, hogy aláírta a 2019-es szezon végéig érvényes új szerződését.

„Nagyon boldogok vagyunk, hogy Zlatan velünk marad a 2019-es idényre is. Az előző szezonban megmutatta, hogy milyenek a kvalitásai, alig várjuk, hogy jövőre is képviselje a klubunkat. Visszatérésével folytatni tudjuk a fejlődésünket” – mondta Dennis te Kloese vezérigazgató.

A 37 éves svéd csatár kiváló szezonon van túl, 27 bajnokin szerzett 22 gólja mellett tíz gólpasszt is kiosztott, csapata azonban így sem tudott bekerülni a rájátszásba. A svéd klasszis szeptemberben megszerezte 500. profi gólját (a jelenleg is aktív játékosok között vele együtt csak hárman érték el ezt a mérföldkövet), bekerült az év csapatába, ő lett az év újonca, emellett az idény góljának is az ő egyik találatát választották meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik