B. Á. 2019.10.25 10:50 Frissítve: 2019.10.25 11:06

MLS: Ha maradok, az egész világ követni fogja – Ibrahimovic

Nem kizárt, hogy utolsó meccsét játszotta a Los Angeles Galaxy játékosaként Zlatan Ibrahimovic, aki bizarr gesztussal búcsúzott (?) a szurkolóktól. A svéd támadó a meccs után nem adott konkrét választ a tettére, azt ugyanakkor sajátos stílusával hozzátette, hogy az MLS sokat veszíthet a távozásával.

 

Ibrahimovic szerződése decemberben lejár, és mivel a Los Angeles Galaxy 5–3-as vereségével búcsúzott az MLS rájátszásából, könnyen előfordulhat, hogy a svéd nem lép többet pályára sem a Galaxyban, sem az MLS-ben. A több európai csapat és a Boca Juniors által is csábított csatár bizarr gesztussal hívta fel magára a figyelmet, a Los Angeles FC elleni meccs lefújása után az ellenfél őt szidó szurkolója felé fordulva megmarkolta a férfiasságát.„Mondtak nekem valamit – zárta rövidre a témát Ibrahimovic, aki szokásos stílusában folytatta. – Nem akarok tiszteletlen lenni, de ez olyan számomra, mint az edzés. A stadion túl kicsi, mintha csak sétálnék a parkban.”

Ibra a jövőjét firtató kérdésre kitérő, ugyanakkor hangzatos választ adott.

„Ha maradok, azzal jól jár az MLS, mert az egész világ követni fogja. A távozásom esetén senki sem fog emlékezni arra, hogy mi is az az MLS.”

2021.01.17 15:17:21

Minden más foci BOROS MIKLÓS

Röpködő mínuszok és játékosok, piros lap, mentő, sok-sok kihagyott szentgyörgyi helyzet, CFR-siker.

2021.01.15 10:56:03

Minden más foci BODNÁR ZALÁN

„Felvette a vállára a keresztet, hogy a legjobb legyen/ a legnagyobb idegen hatalommal szemben.”