Messi: Éreztem, hogy világbajnok leszek; Bodó Richárd: A 12. hely a realitás

Vágólapra másolva!
2023.01.31. 23:43
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:



Lionel Messi először adott nagyinterjút a győztes vb óta. Egy argentin rádióműsorban beszélt arról, hogy érezte, egyszer világbajnok lesz, hogy hisz a babonákban, emiatt is nyertek, hogy mennyire sajnálja, amiért Diego Maradonától már nem vehette át a Világkupát, és hogy annyira túlünnepelte magát, hogy utána napokig rosszul volt... Smahulya Ádám fordítása.

Lionel Messi először adott nagyinterjút a győztes vb óta.
Egy argentin rádióműsorban beszélt arról, hogy érezte, egyszer világbajnok lesz, hogy hisz a babonákban, emiatt is nyertek, hogy mennyire sajnálja, amiért Diego Maradonától már nem vehette át a Világkupát, és hogy annyira túlünnepelte magát, hogy utána napokig rosszul volt... Smahulya Ádám fordítása.

Másfél év múlva újra nyári olimpia, indul a kvalifikáció. A MOB reményei és legeredményesebb sportágaink részletes kvótaesélyei, technikai kérdések és párizsi visszaszámlálás két oldalon.
Bodó Richárd szerint férfi kéziseinknek nincs miért bocsánatot kérniük. A vasárnap véget érő vb után csapatunk legeredményesebbje úgy véli, hogy nagyjából a 12. hely a realitás, ennek tükrében kell megbecsülnünk az olimpiai kvalifikációs tornán való részvételt érő nyolcadik helyezést... Sneff Szilárd interjúja.

Háromszoros Európa-bajnokot igazoltunk, magyar dédpapával. Edzőjét, Makszim Molonovot követte Budapestre az oroszból magyarrá lett birkózó Orsós Sztálvira, akinek dédnagyapja az első világháború után hadifogolyként került Szibériába. A dédunoka most hazatért, mint elmondta, magyarnak is érzi magát, igaz, orosz színekben momentán amúgy sem nagyon birkózhatna. Krasznai Bence írása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik