Ligue 1: megvan Balotelli új klubja – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.23. 17:00
null
Balotelli nem megy messzire: marad Dél-Franciaországban (Fotó: AFP)
Beigazolódtak az elmúlt hetekben napvilágot látott sajtóhírek: a Nice futballistája, Mario Balotelli a Ligue 1-en belül vált csapatot, és az Olympique Marseille játékosa lesz.

 

A klub hivatalos sajtótájékoztatón jelentette be a 36 olasz válogatottbeli fellépésén 14 gólt szerző csatár érkezését, míg a Nice „Egy szép történet vége” címmel számolt be arról, hogy a futballista két és fél év után távozik. Az új szerződés mindössze fél évre, júniusig szól, a Goal.com szerint több mint 3 millió eurót kereshet ilyen rövid idő alatt is.

Korábban már írtunk arról, hogy ugyan tavaly nyáron már közel állt Mario Balotelli megszerzéséhez, végül mégsem sikerült leigazolnia az olasz csatárt az Olympique Marseille labdarúgócsapatának. Szerda délután azonban hivatalosan is bemutatta a klub az olasz játékost.

Az elmúlt napokban a Premier League-ben szereplő West Ham United is élénken érdeklődött a játékos iránt, ám a francia L'Équipe már kedd este a címlapján hozta: a Marseille minden részletben megállapodott az olasz futballistával.

Balotelli 2018 őszén meg sem tudta közelíteni Franciaországban mutatott korábbi formáját (51 bajnoki, 33 gól) és tíz meccs alatt egyetlen találatot sem szerzett.

Olympique de Marseille on Twitter

Level completed #OMnation https://t.co/ghGXUsvMFX


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik