Nice: fordulat Balotelli ügyében? A West Ham későn kapcsolhatott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.22. 22:39
null
Balotelli visszatérhet a Premier League-be (Fotó: AFP)
Olasz lapinformációk szerint a West Ham United ajánlatot tehet a Nice-től elvágyódó Mario Balotellinek, aki így Marseille helyett London felé veheti az irányt, s a Manchester City és a Liverpool után újfent egy Premier League-klubnál futballozhat majd. A L'Équipe ugyanakkor azt írja, a londoniak későn szálltak harcba Balotelliért, aki kedd este minden személyes részletben megegyezett a Marseille vezetőivel.

A Gazzetta dello Sport beszámolója szerint egyáltalán nem biztos, hogy Mario Balotelli Franciaországon belül vált klubot. Bár korábban a francia lapok arról cikkeztek, csupán napok kérdése lehet, hogy a Marseille bejelentse a 28 éves olasz csatár kölcsönvételét a Nice-től, a West Ham United még bekavarhat a kikötővárosiaknak.

Balotelli a West Hamnél Marko Arnautovic utódja lehet, akiért 45 millió eurót sem sajnálnának Kínában.

Ha az üzlet összejön a londoniaknak, úgy a Marseille bő fél év alatt kétszer maradhat le Balotelliről.

Sokáig úgy tűnt, a csatár már 2018 nyarán elhagyja Nizzát, miután lejárt a 2016-ban kötött szerződése, és a rivális OM csábította. Ám a klub és a játékos képviselői nem tudtak megállapodni, Balotelli pedig úgy döntött, akkor marad még egy szezont a Nice-nél.

Csakhogy 2018 őszén meg sem tudta közelíteni Franciaországban mutatott korábbi formáját (51 bajnoki, 33 gól) és tíz meccs alatt egyetlen találatot sem szerzett.

Frissítés (22.24)
A francia L'Équipe a címlapján hozza: a Marseille minden részletben megállapodott az olasz futballistával, aki szerda reggel áteshet az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálaton. A West Ham tehát későn szállt harcba Balotelli megszerzéséért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik