Liga 1: kórházba került a Sepsi tulajdonosa

SZ. GY.SZ. GY.
Vágólapra másolva!
2021.02.11. 08:58
null
Diószegi László kórházba került (Fotó: Földi Imre, archív)
A román élvonal 4. helyén álló Sepsi OSK tulajdonosa koronavírus által okozott kétoldali tüdőgyulladással került szerdán a sepsiszentgyörgyi kórházba, ahol telefonon sikerült utolérnünk. Diószegi László az NSO-nak elmondta, már jobban van, de még egy ideig biztosan kórházban kezelik majd.

„Kicsit már jobban vagyok, miután injekcióban kaptam antibiotikumot, amikor tegnap bejöttem a kórházba – mondta a Nemzeti Sport megkeresésére Diószegi László, a román élvonalban szereplő székely klub, a Sepsi OSK tulajdonosa. – Tizenkét napig otthon voltam lázasan, végül Zsemberi János barátom, a Topolya tulajdonosa rábeszélt, hogy nézessem meg a tüdőmet. A keddi CT-vizsgálat derítette ki szerdára, hogy tüdőgyulladásom van, mindkét oldalon, s akkor döntöttem úgy, hogy befekszem a szentgyörgyi kórházba.”

A sportvezető már csapata legutóbbi, Politehnica Iasi elleni mérkőzésén sem tudott ott lenni személyesen, és a kórházból szurkol majd szombaton is a Liga 1 negyedik helyén álló Sepsinek, amikor az a 11. helyen álló, nagy múltú bukaresti Dinamo vendége lesz. „Magyarországon is közvetíti a meccset az M4 Sport, de én is csak a tévéközvetítést látom majd a kórházból, a telefonomon, addig biztosan nem engednek ki, sem az Arges Pitesti elleni, korábbról keddre halasztott mérkőzésünkig. Bizony, nem is olyan kis influenza ez, de ezt a meccset is megnyerem” – utalt a koronavírus elleni csatájára Diószegi László.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik