Sz. Gy. 2021.02.11 08:58 Frissítve: 2021.02.11 09:17

Liga 1: kórházba került a Sepsi tulajdonosa

A román élvonal 4. helyén álló Sepsi OSK tulajdonosa koronavírus által okozott kétoldali tüdőgyulladással került szerdán a sepsiszentgyörgyi kórházba, ahol telefonon sikerült utolérnünk. Diószegi László az NSO-nak elmondta, már jobban van, de még egy ideig biztosan kórházban kezelik majd.

 

Diószegi László kórházba került (Fotó: Földi Imre, archív)

„Kicsit már jobban vagyok, miután injekcióban kaptam antibiotikumot, amikor tegnap bejöttem a kórházba – mondta a Nemzeti Sport megkeresésére Diószegi László, a román élvonalban szereplő székely klub, a Sepsi OSK tulajdonosa. – Tizenkét napig otthon voltam lázasan, végül Zsemberi János barátom, a Topolya tulajdonosa rábeszélt, hogy nézessem meg a tüdőmet. A keddi CT-vizsgálat derítette ki szerdára, hogy tüdőgyulladásom van, mindkét oldalon, s akkor döntöttem úgy, hogy befekszem a szentgyörgyi kórházba.”

A sportvezető már csapata legutóbbi, Politehnica Iasi elleni mérkőzésén sem tudott ott lenni személyesen, és a kórházból szurkol majd szombaton is a Liga 1 negyedik helyén álló Sepsinek, amikor az a 11. helyen álló, nagy múltú bukaresti Dinamo vendége lesz. „Magyarországon is közvetíti a meccset az M4 Sport, de én is csak a tévéközvetítést látom majd a kórházból, a telefonomon, addig biztosan nem engednek ki, sem az Arges Pitesti elleni, korábbról keddre halasztott mérkőzésünkig. Bizony, nem is olyan kis influenza ez, de ezt a meccset is megnyerem” – utalt a koronavírus elleni csatájára Diószegi László.

 

2021.04.14 13:33:41

Minden más foci NAGY ZSOLT

„A világ legjobbjai közé emelkedhet, már most olyan éretten futballozik, mintha 30 éves lenne.”

2021.04.14 11:29:28

Minden más foci DUDUCZ TIBOR

A Banská Bystrica győztes gólja másodpercekkel a lefújás előtt született.

2021.04.13 23:52:12

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Míg ezen évek alatt Székelyföld első topligás csapata, a Sepsi OSK talán nem csak az erdélyi gyökerű futballszurkolók nosztalgiából is táplálkozó rokonszenvét vívta ki, az FK Csíkszereda mostanában kezdi hasonló karrierjét.

2021.04.11 23:36:49

Minden más foci BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Tagadhatatlan, hogy az amerikai ligák működési modelljében van valami megnyerő, ami kielégíti a szurkolók igazságosság és egyenlőség utáni vágyát. Kérdés, hogy a labdarúgásban, az esetlegesen bevezetendő szupersorozatban ez működhetne-e ugyanígy.

2021.04.11 12:23:30

Minden más foci DUDUCZ TIBOR

Holman Dávid góljával vezetett először a Slovan, a DAC kétszer is egyenlíteni tudott.