L. M.
2022.08.01 16:05 Frissítve: 2022.08.01 16:16

Légiósok: Szalai Attila a Wolfsburg és a Fulham radarján

Török sajtóértesülések szerint nagy az érdeklődés Szalai Attila, a Fenerbahce magyar hátvédje iránt. Ezen a nyáron már rengeteg csapattal hozták szóba a 24 éves hátvédet, jelenleg a Wolfsburg, a Rennes, a Bologna és a Fulham is élénken érdeklődik iránta.

Szalai Attila akár a Premier League-ben is kiköthet (Fotó: AFP)

 

A török Fanatik információi szerint Szalai Attila nem vett részt a Fenerbahce hétfői edzésén, és a Bajnokok Ligája-selejtezőből való kiesés miatt nagyon közel áll a klubtól való távozáshoz.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az ügynöke, Mithat Halis szerint a Fenerbahce legalább 15 millió eurót kér érte, és még idén nyáron távozik a klubtól. Halis elmondta, a Wolfsburg élénken érdeklődik iránta, de a Rennes is szívesen látná soraiban.

Az olasz Tutto Mercato a Corriere di Bologna információira hivatkozva viszont azt jelenti, hogy az olasz Bologna is érdeklődik a magyar válogatott hátvéd iránt.

Tarla Alshan török újságíró szerint a Wolfsburg és a Premier League-be frissen feljutó Fulham is hivatalos ajánlatot tett a 24 éves játékosért.

Szalai 2021 januárjában érkezett török csapatához, azóta 65 meccsen lépett pályára, öt gólt szerzett, és kiosztott két gólpasszt is.

2023.09.27 23:23:44

Minden más foci nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Az angolok például az egyik világbajnokságon odáig mentek a tradicionális maori harci tánc, a haka »tompító célzatú megelőzésében«, hogy nyitott V-alakban sorakoztak fel – mintegy elnyelendő a fekete mezeseket –, vállalva a több ezer font sterlinges bírságot is, amelyet a félpálya átlépéséért rótt ki rájuk a nemzetközi szövetség.

2023.09.26 19:55:51

Minden más foci nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Az Illés együttes először az 1968-as táncdalfesztiválon hallott dalával – Amikor én még kissrác voltam – megidézem az ifjúságomat, már ami a labdarúgás szeretetét illeti. Ezt azért írom le, mert noha Lionel Messit és Cristiano Ronaldót kiváló futballistának tartom, mindig feszengtem, amikor gyerekek tucatjait láttam a mezükbe bújva. Miért nem lehet honi játékoshoz kötődni? A válasz korszakoktól függően más és más volt.

2023.09.24 23:48:36

Minden más foci nemzetisport.hu

2023.09.24 16:02:14

Minden más foci nemzetisport.hu

Csak igen rossz leosztásban, magabiztosan nyert az élvonal éllovasa Sepsiszentgyörgyön.