Légiósok: Szalai még a nyáron távozik a Fenertől – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2022.07.23. 16:15
null
Mithat Halis szerint Szalai Attila még idén nyáron távozik a Fenerbahcétól (Fotó: AFP)
Nem újdonság, hogy a török sajtóban Szalai Attila távozásáról beszélnek, de ezúttal a német és a francia klubokkal is jó viszonyt ápoló játékosügynök, Mithat Halis beszélt arról, hogy a magyar válogatott védő még a nyáron elhagyja a Fenerbahcét, és két komoly érdeklődőt is megnevezett.

 

Számos klubbal összeboronálta már a török sajtó Szalai Attilát (például Chelsea, PSG), de Mithat Halis konkrétumokról beszélt az élő adásában: a játékosügynök úgy tudja, a Fenerbahce legalább 15 millió eurót kér a védőért, aki még idén nyáron távozik a klubtól. Halis szerint a Wolfsburg élénken érdeklődik iránta, de a Rennes is szívesen látná soraiban. Hozzátette, a védő nagyszerű teljesítményt nyújtott a magyar válogatottban, így más csapat is lecsaphat rá.

A korábban a Mezőkövesd és a Rapid Wien kötelékébe is tartozó Szalait 2025-ig köti szerződés az isztambuli csapathoz, amelynek színeiben összesen 66 tétmérkőzésen szerepelt, ezeken négy gólt szerzett. A 27-szeres válogatott védő volt csapata, az Apollon Limassol 13 százalékban részesedhet az eladásából.

Nem Szalai az egyetlen középhátvéd, akit értékesíthet nyáron a Fener: olasz sajtóhírek szerint a Napoli 19.5 millió eurót fizet a dél-koreai Kim Min Dzsért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik