M. D. 2021.06.06 11:09 Frissítve: 2021.06.07 11:24

Labdarúgás: a PSG elorozza Wijnaldumot a Barca elől – sajtóhír

Egybehangzó nemzetközi sajtóértesülések szerint a Paris Saint-Germain elhappolhatja az FC Barcelona elől a Liverpoolt elhagyó holland válogatott labdarúgót, Georginio Wijnaldumot.

 

Memphis Depay (jobbra) valószínűleg a Barcelonát választja, Wijnaldum esetében ez még erősen kérdéses (Fotó: AFP)

 

A Mundo Deportivo vasárnapi címlapja

Szűk két héttel ezelőtt az átigazolási ügyekben jártas olasz sportújságíró, Fabrizio Romano információira hivatkozva arról számoltunk be, hogy Wijnaldum közel áll a megegyezéshez a katalán klubbal, ám az elmúlt napokban a PSG is bejelentkezett a 30 éves középpályásért.

A hírek szerint a párizsi egyesület anyagilag sokkal kecsegtetőbb, duplaannyi fizetést garantáló szerződést kínált Wijnaldumnak, akit Mauricio Pochettino vezetőedző is felhívott már, hogy a PSG ajánlatát fogadja el, de eközben Frenkie de Jong és Memphis Depay is győzködi a holland válogatottnál, hogy inkább a Barcát válassza – ahogy azt minden bizonnyal utóbbi futballista is teszi majd.

A Mundo Deportivo arról ír, Barcelonában remélik, hogy Depay szerződtetését a jövő héten, még az Európa-bajnokság kezdete előtt véglegesíteni tudják.

Fabrizio Romano úgy tudja, ha a Barca nem emel az ajánlatán, Wijnaldum Párizsba igazol. Márpedig a katalán klub nem szeretne és a jelenlegi anyagi lehetőségei között nem is tud versenybe szállni a PSG-vel. Ahogy a Mundo Deportivo a vasárnapi címlapján írja, a Barcelona „egy euróval sem” szeretne többet áldozni Wijnaldumra az előzetesen tervezetthez képest.

A Liverpooltól a szerződése lejártával távozó holland futballista hivatalosan még nem döntött a jövőjéről, de Romano információi szerint a Paris Saint-Germaint választotta, amelyhez 2024 nyaráig ír majd alá.

2021.06.13 08:33:25

Minden más foci CSILLAG PÉTER

A futballértelmiségi edző sosem tett semmit megszokásból, mindig volt benne bizonyítási vágy.

2021.06.12 08:15:41

Minden más foci PIETSCH TIBOR

„Mire vágyunk? Hogy aki nálunk van, tanuljon, fejlődjön, de közben érezze nagyon jól magát.”

2021.06.10 13:45:40

Minden más foci nemzetisport.hu

16 mozgatható LED-oszlopon lehet megmutatni a mérkőzések jeleneteit és a beszélgetések háttereit. (x)

pr
2021.06.09 19:37:52

Minden más foci CSILLAG PÉTER, L. PAP ISTVÁN, THURY GÁBOR

„Szalai!... Vezet Magyarország!... Stieber a tizenhatoson belül, lövés, gól!... Eldőlt a mérkőzés!”

2021.06.07 12:44:13

Minden más foci TŐKE JÁNOS

Nincs elnök, többen lemondták a válogatott szereplést, az Eb helyett Japánban a válogatott, ahol megszenvedett Jamaicával.