Koronavírus: Robben elárulta, hogy a felesége is megfertőződött

Vágólapra másolva!
2020.04.10. 09:01
null
Arjen Robben és felesége, Bernadien Eillert (Fotó: AFP)
Arjen Robben, a Bayern München már visszavonult holland ikonja a Bild rádióműsorában elárulta, felesége is elkapta a koronavírust.

 

A 36 esztendős korábbi szélső mindenkit megnyugtatott, felesége,Bernadien Eillert már jobban van, sőt a legutóbbi tesztje negatív lett, így felépült a betegségből, Arjen Robben viszont nagyon aggódott, nehéz napokon vannak túl.

„A legrosszabb dolog az volt az egészben, hogy a feleségem nyomást érzett a mellkasában és nehezen tudott lélegezni. Nem volt jó érzés – osztotta meg tapasztalatait a Bayern München legendája. – Szintén megfigyelhető, hogy meddig tart az egész. Ez nem olyan, hogy egy vagy két nap után elkezded magad jobban érezni. Nagyon örülök, hogy a dolgok nem fordultak rosszabbra.”

„Szerencsére nagyon kedves barátaink vannak, akik végig segítettek nekünk, de azért furcsa volt maga a helyzet, hogy egyáltalán ki sem léphettünk. Bevásároltak nekünk, aztán mindent leraktak az ajtónk elé, amit később bevihettünk. Van egy kutyánk is, akivel nem tudtunk elmenni az erdőbe, úgyhogy a barátaink felvették itt, aztán vitték sétáltatni. Szerencsére minden kézben volt tartva, de tényleg rossz volt az egész. A feleségem nagyon rosszul érezte magát, de hála az égnek, azóta negatív lett az új tesztje, és már jobban van.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik