Konföd. Kupa: mégsem olyan súlyos a dortmundi védő sérülése

Vágólapra másolva!
2017.06.22. 14:00
Egymásnak ellentmondó információk jelentek meg az Oroszország–Portugália (0–1) Konföderációs Kupa-csoportmérkőzésen sérülés miatt lecserélt Raphaël Guerreiro állapotáról, végül a 23 éves védő klubja, a Borussia Dortmund öntött tiszta vizet a pohárba.

Az első hírek még bokatörésről szóltak, sőt maga a játékos is erről számolt be az Instagram-oldalán: „Törésem van, de az eset még három hónappal ezelőtt történt. Nincsenek fájdalmaim, ám egyelőre a járás is nehézséget okoz."Az első hírek még bokatörésről szóltak, sőt maga a játékos is erről számolt be az Instagram-oldalán: „Törésem van, de az eset még három hónappal ezelőtt történt. Nincsenek fájdalmaim, ám egyelőre a járás is nehézséget okoz."

A bejegyzést később törölték, miközben a német médiában már arról írtak, hogy mégsem törött el Guerreiro bokája. Végül a Dortmund is kiadott egy rövid tájékoztatót, amiben azt írták, a portugál válogatottól azt a tájékoztatást kapták, hogy csak zúzódásról van szó.

Azt ugyanakkor nem lehet tudni, mennyi kihagyásra kell számítania, a torna az enyhébb verzió esetén is minden bizonnyal véget ért számára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik