Képek: Dennis Rodman lánya ült feltűnő kék ruhában Mbappé mellett

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.10.18. 13:16
Mint arról beszámoltunk, hétfő este Karim Benzema vehette át Párizsban Zinédine Zidane-tól az előző idény legjobb játékosának járó Aranylabdát. A Paris Saint-Germain francia válogatott támadója, Kylian Mbappé a hatodik lett. A gála során többször is mutatta őt a kamera, az internet népe pedig felkapta a fejét a balján helyet foglaló kék ruhás nőre. Ő nem más, mint – az NBA Hírességek Csarnokába (Hall of Fame) választott – Dennis Rodman 20 éves lánya, Trinity, aki a Washington Spirit amerikai válogatott futballistája, s aki a nőknél szintén jelölt volt az Aranylabdára, végül a 18. lett.
TRINITY RODMANRŐL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/trinity_rodman)
TRINITY RODMANRŐL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/trinity_rodman)

 

„Nem tudom elhinni, hogy ott vagyok az Aranylabda jelöltjei között”fogalmazott a gála előtt a lista legfiatalabbja, az amerikai NWSL történetének legjobban fizetett játékosa.




Női Aranylabda: Alexia Putellas (spanyol, Barcelona)

Alexia Putellas sorozatban másodszor kapta meg a legjobb női játékosnak járó díjat, ami a teljesítményét tekintve várható volt. Minden sorozatot figyelembe véve 42 gólt és 23 gólpasszt jegyzett, a spanyol bajnoki cím mellett a kupát és a spanyol Szuperkupát is megnyerte a Barcelonával. A BL-döntőt ugyan elvesztették a katalánok a Lyon ellen, de az összesen 11 gólt szerző spanyol csatárt választották a sorozat legjobb futballistájának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik