CS. M. 2019.10.09 14:44 Frissítve: 2019.10.09 16:00

Játékossors: Ibrahimovic nem áll le, továbbra is árulja magát

Zlatan Ibrahimovic az egyesült államokbeli első osztályú labdarúgó-bajnokság (MLS) rájátszásában bizonyíthat, ám a 38 esztendős svéd csatár a Sky Itáliának most újfent arról beszélt, hogy még mindig topjátékos lenne az európai élmezőnyben.

Zlatan Ibrahimovic még el tudja képzelni magát topcsapatnál (Fotó: AFP)

Három nappal ezelőtt véget ért az MLS alapszakasza, az Ibrahimovicot is a soraiban tudó Los Angeles Galaxy a nyugati főcsoport 5. ötödik helyén jutott be a rájátszásba. A magyar idő szerint október 21-én kezdődő playoffig hátralévő csaknem két hetet a svéd csatár többek között arra használja fel, hogy felhívja magára az európai topcsapatok figyelmét.

„Tisztában vagyok vele, hogy még mindig meghatározó szerepem lehet Olaszországban vagy bármely másik topligában. Még mindig jobban tudnám csinálni, mint a most ott játszó futballisták. A szerződésem decemberben lejár, de még nem tudom, mi történik azután” – mondta a Sky Italiának Ibrahimovic.

Az amerikai élvonal alapszakaszában idén 30 gólig jutó klasszis korábban a Manchester United számára is felajánlotta magát, míg a legutóbbi hírek arról szóltak, hogy akár a Boca Juniorsban is folytathatja. Bár a legtöbb játékosnak ennyi idősen már a visszavonuláson jár az esze, úgy látszik, Ibrahimovic még mindig érez magában energiát egy újabb európai kalandhoz.

2022.11.28 13:31:06

Minden más foci nemzetisport.hu

A tagsági igazolvány világbajnoki címmel, BEK-/BL-győzelemmel és Aranylabdával váltható ki.

2022.11.24 17:30:06

Minden más foci nemzetisport.hu

Igaz, nem volt könnyű kicsikarni a három pontot az emberhátrányban is veszélyesen futballozó Rózsahegy ellen.

2022.11.22 16:13:04

Minden más foci nemzetisport.hu

A Viber szórakoztató és interaktív tippjátékkal ünnepli a labdarúgás legnagyobb eseményét!